Skip to content

Jan Zandbergen kijkt tevreden terug op de Anuga in Keulen

Jan Zandbergen Group - Anuga beurs

Van 7 tot en met 11 oktober vond in Keulen de Anuga plaats; voor veel organisaties in de EU-voedingsmarkt de foodbeurs van het jaar. Jan Zandbergen kende drukke dagen op de stand, met veel aanloop, enthousiaste bezoekers en mooie, interessante gesprekken.

HET BIEDEN VAN MEERWAARDE

Wij vonden het prettig de bezoekers te mogen verwelkomen in onze stand en persoonlijk met elkaar in gesprek te gaan. Naast het doorspreken van producten die we leveren, hebben we ook de andere zijde van ons bedrijf kunnen tonen; de meerwaarde die we kunnen bieden met diverse services en concepten. Zo stonden op de stand onze merken The Meatlovers en Roosterz&Co in de schijnwerpers. De Roosterz&Co chicken bites, reeds verkrijgbaar in de Nederlandse retail, kon men ook proeven. De reacties van de bezoekers waren zeer positief.

Jan Zandbergen Group - stand beurs Anuga 2017

Arnold Burger, commercieel directeur bij Jan Zandbergen: “De Anuga vormt een mooi podium om aan een grote groep je organisatie te tonen. Het is prettig om te zien dat de verandering die Jan Zandbergen de laatste jaren heeft doorgemaakt en richting die ze op gaat, nu ook meer en meer gezien en ervaren wordt door andere personen en organisaties in de EU vleesmarkt. Het geeft ook meer dynamiek in de gesprekken op de beurs omdat het niet meer alleen over producten gaat, maar je samen ook de markt, marktkansen en eventuele gezamenlijk aanpak bespreekt.”

Extra bijzonder was de aanwezigheid van Jonathan Zandbergen, chef met Michelin ster, die gedurende 2 dagen in onze de stand heerlijke gerechtjes maakte met vlees van ons retailmerk The Meatlovers. De hoogwaardige kwaliteit, smaak en textuur van onze producten heeft men zo zelf kunnen ervaren. Of zoals een van de gefêteerde gasten enthousiast zei; “Jullie zeggen altijd al dat het bijzonder lekker en mals vlees is, maar nu ik het heb kunnen proeven, weet ik pas wat jullie bedoelen.”

Al met al maakt dat wij zeer tevreden terugkijken op een niet alleen succesvolle maar door de contacten zeker ook plezierige beurs. Dank aan alle bezoekers. We zien u graag (weer) bij een volgende gelegenheid.