Vakkundige kwaliteitsdienst

Als groothandel in kwaliteitsproducten houdt Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat verwerking, opslag en distributie in eigen hand. Zodra het vlees in Veenendaal arriveert, wordt het door onze vakkundige kwaliteitsmedewerkers gecontroleerd op kwaliteit en specificaties.  Het verse vlees wordt vervolgens vakkundig door onze eigen medewerkers verwerkt tot de gewenste halffabrikaten en in speciale snelvriestunnels diepgevroren.
Jan Zandbergen is BRC klasse A gecertificeerd en werkt met een eigen kwaliteitsdienst. Onze kwaliteitsmedewerkers beschikken over een goed geoutilleerd laboratorium en waarborgen dagelijks de kwaliteit van ons vlees.

BRC-gecertificeerd

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat is BRC, klassering A en AA, gecertificeerd. Een norm die is opgesteld door het British Retail Consortium (BRC). Een BRC klasse A certificering geeft aan dat er volgens de strengste kwaliteitseisen wordt gewerkt.
Jan Zandbergen heeft BRC klasse A certificering voor het onderdeel Food Safety (aangevuld met de module ‘Trader’) en een klasse AA certificering voor het onderdeel  Storage & Distribution. Dit geeft afnemers wereldwijd de zekerheid dat bij Jan Zandbergen het volledige bedrijfsproces wordt beheerst en de voedselveiligheid wordt gegarandeerd.
Download BRC Certificaat Food
Download BRC Certificaat Storage & Distribution

QS-certificering

QS staat voor Qualität und Sicherheit fur Lebensmittel vom Erzeuger bis zum Verbraucher. Het QS certificeringsysteem is opgezet door de Duitse levensmiddelenindustrie. Voor de vleessector eist het QS systeem kwaliteitscontrole over de hele keten, van geboorte tot slacht en verwerking. Traceerbaarheid van de grondstoffen en transparantie van productie zijn belangrijke bouwstenen. Onderdeel is ook de bescherming van het dier. De regels gelden voor Duitse en voor geïmporteerde producten.
Jan Zandbergen is QS gecertificeerd. Voor een download van het certificaat, klikt u hier.

Skal-certificaat

Tevens is Jan Zandbergen in het bezit van het Skal-certificaat. Het doel van Stichting Skal is de consument zekerheid te bieden dat een product met de aanduiding “biologisch” ook werkelijk biologisch is voortgebracht.

Wilt u contact met onze afdeling Kwaliteit, klik dan hier.