Plantaardige eiwitten worden steeds populairder en winnen snel marktaandeel. Jan Zandbergen is de exclusieve EU (behalve Groot-Brittannië) distributeur van de plantaardige producten van Moving Mountains Foods.

Het ultieme doel van Moving Mountains is het creëren van vleesvervangers die niet alleen populair zijn bij vegetariërs en veganisten, maar die ook door flexitariërs en vleesliefhebbers enorm gewaardeerd worden. Om dit te bereiken ontwikkelt Moving Mountains producten die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Momenteel zijn er plant-based burgers en hot dogs beschikbaar. Moving Mountains® is volop bezig met de ontwikkeling van verschillende andere alternatieve vleesproducten.

 

Burger

De plantaardige Moving Mountains Burger is gemaakt van een unieke mix van eenvoudige maar goed doordachte ingrediënten, zoals erwten- en tarweproteïne, kokosnoot en champignons. De burger sist, ruikt, bloedt en smaakt als echt vlees.

Er zijn drie verschillende gewichtscategorieën;
2 oz (56g), Ø 7,5 cm
4 oz (113g), Ø 9,5m
6 oz (170g), Ø 11,5 cm

Hot dog

De vleesloze, glutenvrije Moving Mountains Hot Dog is voornamelijk gemaakt van zonnebloempitten, wortels, ui, paprika en kokosolie. Met een heerlijke, natuurlijk gerookte smaak en een stevige maar veerkrachtige textuur, lijkt het echt op een vlees hot dog of Frankfurter worst.

De Moving Mountains Hot dogs zijn ‘footlong’, wegen 155 gram/stuk en zitten per 6 vacuüm verpakt. Deze zijn nu ook verkrijgbaar in een 90 gram variant.

 

 

Foodservice

De Moving Mountains burgers zijn verkrijgbaar in een handige, herkenbare doos. Bestel met gemak grote aantallen om de voorraad bij te vullen. Bij deze burgers worden ook vlaggetjes geleverd. Wanneer je Moving Mountains op het menu zet en de burgers aan de klant voorschotelt met het Moving Mountains vlaggetje erin wordt je toegevoegd aan de online map. Daarbij wordt je ook vernoemd via social media.

Cash & Carry

De burgers van Moving Mountains hebben nieuwe dozen gekregen voor de Foodservice, speciaal voor de Cash & Carry. Inspelend op de wens van klanten zijn er nu dozen beschikbaar in kleinere volumes.

Horeca afnemers kunnen naast de bestaande verpakkingen, nu ook kiezen voor 12 x 56 gram, 8 x 113,5 gram of 8 x 170 gram.

 

Moving Mountains C&C