Skip to content

Everlamb, geportioneerde lamssteaks voor de horeca

Jan Zandbergen Group - Everlamb lammeren Nieuw-Zeeland

Jan Zandbergen BV heeft een nieuw vleesmerk voor de foodservice; Everlamb. Everlamb bevat een breed assortiment bevroren lamsvlees voor de horeca. De geportioneerde steaks bieden professionele chef koks diverse voordelen.

Het lamsvlees is nauwkeurig, standaard geportioneerd (afmeting en/of gewicht). Voor de horeca heeft dit veel voordelen zoals bereidingsgemak, geen snijverliezen en een uniforme presentatie. Het voldoet hiermee aan de vraag van vele chef-koks. Het assortiment van Everlamb bestaat uit lamskoteletten, lamszadeltjes en lamsboutschijven, maar denk ook aan lamsburgers, -gehakt en medaillons.

Jan Zandbergen Group - Everlamb foodservice doos

Jan Zandbergen haalt het vlees uit de beste regio’s die bekend staan om hun lamsvlees zoals Nieuw Zeeland, Patagonië, en Ierland. Het lamsvlees komt overal vandaan waar het leven van de lammeren goed is en kwaliteit vanzelfsprekend is. Dit garandeert dat Everlamb steeds het beste vlees levert.

Kwaliteit, smaak en gemak staan voorop bij Everlamb. Daarnaast wil het oog ook wat. De producten zijn verpakt in doosjes met een exclusieve uitstraling, passend bij de kwaliteit. Op www.everlamb.com kunnen geïnteresseerden meer informatie over dit nieuwe merk en haar producten vinden.