The world is our farm – Europe our market

Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat” is een tweede generatie familiebedrijf en behoort tot de grotere vleesimporteurs/–exporteurs en vleesbewerkers in Europa. Uit de beste streken ter wereld halen wij een breed assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte voor de Europese thuismarkt.

Wij leveren onze producten aan retailers, food services, groothandels en de vleesverwerkende industrie en kunnen continuïteit garanderen, ook bij hogere volumes. Dit kunnen we waarmaken door onze samenwerking met grote spelers wereldwijd en onze eigen opslag- en productiefaciliteit. Uiteraard werken wij volgens de hoogste kwaliteitsnormen (BRC klasse A, QS en Skal gecertificeerd).

Naast commodity producten levert Jan Zandbergen producten op maat en is het sterk in eigen merken en concepten.
Jan Zandbergen is een vooruitstrevende, moderne en groeiende organisatie en telt op dit moment ca.150 medewerkers.

Flexibel en klantcentraal

Flexibiliteit, verantwoordelijkheid en klantgerichtheid hebben wij hoog in het vaandel staan.
Onze organisatie is zodanig ingericht dat wij in staat zijn in te spelen op veranderende marktsituaties en regelgeving. Bovendien nemen we de klantwens als uitgangspunt en kunnen we door middel van productie en diensten toegevoegde waarde leveren aan onze producten.
We denken proactief; in mogelijkheden en meerwaarde. Wij hebben alle schakels, van inkoop/verkoop, productie, opslag en distributie in eigen beheer èn onder 1 dak. Met dit fullservice concept kunnen we inspringen op individuele klantvragen.

Kenniscentrum: partnership

Binnen ons internationale team van medewerkers zijn diverse vakgebieden vertegenwoordigd. Zo beschikken we over specifieke kennis van vleesproducten, markten, kwaliteitszorg, logistiek en meer.  Vanuit dit kenniscentrum is het mogelijk iedere klantvraag vanuit ervaring en expertise te beantwoorden. Het gaat om de behoefte van de klant en die gaat verder dan alleen het bestellen van het vleesproduct.

Jan Zandbergen deelt zijn immer up to date kennis over de vleesmarkt en vleesproducten met zijn afnemers en leveranciers en is hierbij meer partner dan handelaar.

Diviande is een dochter-onderneming van Jan Zandbergen.
Deze zelfstandige organisatie is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig diepvriesvlees. Het is gespecialiseerd in het portioneren, vacuüm verpakken en invriezen van kwaliteitsvlees. Zo produceren zij voor ons The Meatlovers.