The world is our farm – Europe our market

Jan Zandbergen ‘World-Wide Quality in Meat’ is actief in de foodsector. Uit de beste streken ter wereld halen wij een breed assortiment hoge kwaliteit vlees en gevogelte voor de Europese thuismarkt. Tevens beschikken we over een eigen productieomgeving en hebben we eigen merken zoals The Meatlovers en Roosterz&Co in het assortiment. Wij leveren onze producten aan de industrie, foodservice en retail.

We denken proactief met de klant en klantwens mee; in mogelijkheden en meerwaarde. Door middel van verdere bewerking van het vlees, verpakking, service-verlenende diensten en een flexibele instelling kunnen we toegevoegde waarde bieden. Naast de standaard vlees- en gevogelte producten levert Jan Zandbergen producten op maat en is het sterk in eigen merken en concepten.

We zijn een modern familiebedrijf met een grenzeloze ambitie. Ons team bestaat uit 270 medewerkers, professionals die diverse vakgebieden vertegenwoordigen en gezamenlijk de verantwoordelijkheid nemen voor kwaliteit en betrouwbaarheid van onze producten en leveringen. Gevestigd in Veenendaal zitten we in de Foodvalley, dicht bij vele kennisinstanties en collega’s in food.

 

Conceptmakers

Samen een nieuw productlijn of concept ontwikkelen? Wij hebben het eerder gedaan en denken graag met u mee.

 

Full service

Wij hebben alle schakels in eigen beheer èn onder 1 dak. Door dit fullservice concept zijn we zeer flexibel en kunnen we snel inspringen op individuele klantvragen.

 

Kenniscentrum

Binnen ons team zijn diverse vakgebieden vertegenwoordigd. Vanuit dit kenniscentrum is het mogelijk iedere klantvraag te beantwoorden. Klantenservice en het delen van kennis zijn voor ons net zo belangrijk als kwaliteit.

Diviande is een dochter-onderneming van Jan Zandbergen.
Deze zelfstandige organisatie is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig diepvriesvlees. Het is gespecialiseerd in het portioneren, vacuüm verpakken en invriezen van kwaliteitsvlees. Zo produceren zij voor ons The Meatlovers.