Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat levert direct aan retailorganisaties. Naast grondstoffen en producten voor de eigen slagerij bieden we portieverpakkingen en producten met een bewerking aan (zoals hamburgers en carpaccio), zowel voor het vers- als diepvriesassortiment. Hiervoor trekken we samen op met Diviande. Ook onze eigen merken The Meatlovers en Roosterz&Co zijn voor retailorganisaties beschikbaar.

Niet zomaar een leverancier

Voor de retail zijn wij niet zomaar een leverancier. Liever dan alleen over de prijs te praten, gaan we samen aan tafel om transparant informatie en verwachtingen te delen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De grenzen in foodretail vervagen. Wij denken mee over optimalisatie van de supply chain, productinnovaties en category management. Wat zijn de trends, waar heeft de consument behoefte aan en hoe kunnen wij elkaar daarin versterken? Zo is co-design een optie.

Onze eigen merken die in de (online) foodretail te vinden zijn:

Roosterz&Co
Diepgevroren hoogwaardige chicken bites; de perfecte kipborrelhap maar ook als voorgerecht of tussendoortje onweerstaanbaar lekker

The Meatlovers
Geportioneerd, bevroren vleesconcept; brengt met hamburgers, steaks en iets grotere vleesdelen van hoge kwaliteit de restaurantervaring naar de mensen thuis.

Private label

Naast deze eigen merken kunt u onze producten ook afnemen onder Private label. Een andere receptuur, aanpassingen in het formaat, verpakking voorzien van uw huisstijl; elke specifieke vraag zien wij als een leuke uitdaging.

Contact
Wilt u meer weten over onze merken of andere producten en mogelijkheden voor de retail, neem dan contact met ons op.