De laatste jaren heeft Jan Zandbergen WWQM een grote ontwikkeling meegemaakt op de import en productie van gevogelte. Van een lokale leverancier naar een wereldwijde speler op het gebied van gevogelte. Als één van de grootste importeurs in de Europese Unie van kuikenvlees bent u bij Jan Zandbergen WWQM aan het goede adres voor hoogwaardige kwaliteit en continuïteit. Dat in combinatie met een ijzeren voorraad maakt het mogelijk om lange termijn afspraken te maken.

Op verzoek, en tegen een meerprijs, kunnen wij voor u de bevroren kipproducten tempereren.

Thailand
Jan Zandbergen WWQM speelt een belangrijke rol in de import van naturel en gezouten artikelen. Thailand is vanwege de gunstige omstandigheden ook interessant voor de import van gekalibreerde kuikenfilet artikelen voor foodservice en industrie. Naast deze artikelen kunnen er speciaal ontwikkelde producten worden geïmporteerd, zoals blokjes, spiesen en andere concepten.

Aangezien Thailand zich jarenlang op de gegaarde markt heeft gespecialiseerd en de Engelse retailmarkt een belangrijke afzetmarkt is, zijn de Thaise producten gecertificeerd voor de hoogste standaarden in de markt. Een voorbeeld daarvan is o.a. het Red Tractor Assured programma.

RTEmagicC_Qualiko_logo_vert2.jpgOekraïne
In de tweede helft van 2013 hebben enkele pluimveeondernemingen uit Oekraïne markttoegang gekregen om kippenvlees te exporteren naar de Europese Unie. Hiervoor hebben ze aan strenge Europese kwaliteits- en veiligheidseisen moeten voldoen. Voor kip uit Oekraïne werken we samen met MHP (Mironivsky Hliboproduct), een van de modernste productiebedrijven van Europa. Uiteraard is de onderneming gecertificeerd. Om kwaliteit te waarborgen heeft de, midden in de graanschuur van Europa gevestigde, onderneming de gehele keten in eigen hand; van het verbouwen van het graan, opfok van de kippen tot verwerkt product. MHP hanteert onder andere het merk Qualiko.

Brazilië
Brazilië is de grootste leverancier van kuiken- en kalkoenvlees aan de Europese Unie. Vanwege de gunstige condities om voer te produceren zal Brazilië ook de aankomende tientallen jaren de hoofdleverancier blijven aan de EU en zal Braziliaans kuiken- en kalkoenvlees het leeuwendeel zijn van de import in de EU.

Onze gunstige quota zorgt ervoor dat Jan Zandbergen WWQM een grote rol speelt in de import van vlees vanuit Brazilië.
Of het nu gaat om gezouten, natuurlijk of gepeperde producten; of voor de industriële, food service of consumenten sector; Jan Zandbergen kan altijd aan uw vraag voldoen.

Argentinië
Jan Zandbergen WWQM zal daar een belangrijke rol in spelen vanwege de gunstige quota positie die zij heeft. Of het nu om gezouten, naturel of gepeperde artikelen gaat, Jan Zandbergen WWQM heeft altijd product op voorraad, zowel voor de industrie als voor de foodservice.

Chili
Vanwege de gunstige import condities vanuit Chili is het mogelijk om kuiken- en kalkoenvlees te importeren in de Europese Unie. De Chileense leveranciers staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en flexibiliteit. Denk daarbij aan los gevroren (IQF), gemarineerde en gezouten artikelen. Al deze artikelen zijn geschikt voor foodservice en industrie.

Europese Unie
De Europese Unie produceert zelf een enorme hoeveelheid kuiken- en kalkoenvlees. Jan Zandbergen WWQM heeft goede relaties in de gehele Europese Unie en levert op aanvraag of vanuit voorraad diverse artikelen. Niet alleen de hoogwaardige artikelen komen aan bod voor de foodservice, maar ook industrieartikelen, zoals separatorenvlees en kuikenvellen.

RTEmagicC_transparent_tdpoultry_02.pngTD Poultry
Het zusterbedrijf dat gevogelte verwerkt is TD Poultry Processing. Dit bedrijf is specialist in het verwerken, bewerken en verpakken van kuikenfiletartikelen.

Gegaard gevogelte & convenience
Jan Zandbergen WWQM importeert gekookt, geroosterd en gefrituurd gevogelte. Daarnaast zijn er diverse foodservice-, retail- en convenienceconcepten die zijn uitgerold. Kijk voor meer informatie onder “Gegaard gevogelte en convenience”.