Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat importeert en distribueert een gevarieerd assortiment lams- en schapenvlees voor de foodservice, retail en industrie.

Nieuw-Zeeland
Lammeren in Nieuw-Zeeland kunnen opgroeien in hun natuurlijke omgeving en in alle vrijheid. Met als resultaat: lamsvlees van uitzonderlijke, constante kwaliteit. Al jarenlang is Nieuw-Zeeland dé standaard voor de foodservice. Jan Zandbergen WWQM importeert meerdere merken uit Nieuw-Zeeland, merken zoals Horizon.

RTEmagicC_transparent_patagonianlamb_02.pngZuid Amerika: Argentinië en Chili
In het diepe zuiden van Chili en Argentinië ligt de prachtige regio Patagonië. Uitgestrekte vlaktes en schrale grond kenmerken dit landschap. Lammeren lopen in alle vrijheid rond op zoek naar voedsel. Vlees van het Patagonisch lam is gezond en mager, duurzaam en stevig. Jan Zandbergen heeft het al ontdekt. Mogen wij u overtuigen?

Europese Unie
Naast de import vanuit de landen buiten de EU distribueert Jan Zandbergen WWQM ook lams- en schapenvlees vanuit de Europese Unie. Interessant aan deze oorsprong is dat er ook veel artikelen worden geleverd die uitermate geschikt zijn voor de industrie.