Skip to content

Voortzetting ondersteuning Black Jaguar Foundation

Sinds de opstartfase van de Black Jaguar Foundation is Jan Zandbergen Group trotse sponsorpartner van deze organisatie. Deze maand hebben we opnieuw ons partnerschap met Black Jaguar Foundation (BJF) voor nog eens 2 jaar verlengd

BJF is een internationale non-profit organisatie die zich inzet voor de realisatie van de Araguaia Biodiversity Corridor, in het hart van Brazilië. Dit ambitieuze project is één van de grootste herbebossingsprojecten van Zuid-Amerika.
Lees meer over het project en hun aanpak op https://www.black-jaguar.org/

Werkzaamheden tijdens plantseizoen 2021-2022

Terwijl wij het herbebossingswerk van de Black Jaguar Foundation in Brazilië ondersteunen, voeren we ook innovatieve veranderingen door binnen ons eigen bedrijf, waarbij duurzaamheid steeds in ogenschouw wordt genomen. Zo hebben we naast plantaardige vleesvervangers ook plantaardige visvervangers ontwikkeld en hebben we een tweede LNG-truck (20% minder CO2-emissie) in ons wagenpark opgenomen. We willen onze CO2 voetafdruk steeds verder verkleinen en kijken daarom in onze processen constant naar besparende mogelijkheden.

Wilt u Black Jaguar Foundation ook steunen bij de verwezenlijking van het ambitueuze plan en bijdragen aan het nalaten van een gezonde wereld voor toekomstige generaties?