Skip to content

DE JAN ZANDBERGEN GROUP

JAN ZANDBERGEN GROUP

INNOVATIEVE PARTNER

Bij Jan Zandbergen hebben we oog voor de steeds veranderende marktvraag. Dit wakkert onze passie voor innovatie aan. Tijdig inspelen op de behoeften van de klanten maakt ons werk interessant en uitdagend, zeker omdat we vandaag al bezig zijn met waar de markt morgen om vraagt. Zo weten we meer dan ooit relevant te blijven in een markt die volop in beweging is.

Door op een duurzame wijze te innoveren, ontwikkelen we meerwaarde en oplossingen voor de gehele vlees- en plant-based markt. We beschikken over gedegen kennis, jarenlange ervaring, de juiste middelen, de benodigde capaciteit en een hoogwaardig netwerk. Daardoor kunnen we snel schakelen en lopen we voorop met nieuwe inzichten en oplossingen: innovatief én relevant, voor vandaag én morgen.

We bedienen zowel de retail, als de foodservice en industrie. Van de import van grondstoffen tot en met de ontwikkeling en productie van complete foodconcepten: Jan Zandbergen heeft het in huis. Bij ons draait het om het leveren van innovatief maatwerk, op alle vlakken. Dat maakt de Jan Zandbergen Group dé partner binnen de (alternatieve) vleesmarkt.

Jan Zandbergen Group - Innovation that Matters - kwaliteitscontrole
INNOVATION THAT MATTERS

WHY

INSPELEN OP DE BEHOEFTE VAN MORGEN

Veranderende behoeften vragen om passende, langdurige innovaties die zorgen voor relevantie.

HOW

DUURZAME INNOVATIE

Door jarenlange ervaring in de markt, kennis op diverse vakgebieden, betrokkenheid bij onderzoeksprojecten en eigen R&D, komen we met duurzame oplossingen.

WHAT

WAARDEVOLLE MERKEN, BETERE PRODUCTEN EN SLIMME OPLOSSINGEN

Met de juiste middelen en onze capaciteit realiseren we nieuwe producten, concepten en merken. Maatwerk en innovatieve oplossingen die waarde toevoegen.

WIE WE ZIJN

DE JAN ZANDBERGEN GROUP BESTAAT UIT:

Jan Zandbergen Group - 1788 - kwaliteitscontrole - Jan Zandbergen
Jan Zandbergen - logo

Importeur en leverancier van grondstoffen, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van (biologisch) vlees, gevogelte en plantaardige vleesvervangers.

Jan Zandbergen Group - productie geportioneerd rundvlees - Diviande

Producent en verpakker van diepvriesvlees, vers voorverpakt vlees en vleesvervangers.

Jan Zandbergen Group - productie plantaardige eiwitten

Productontwikkelaar van plantaardige en biologische vleesopvolgers.

Jan Zandbergen is leverancier van ingrediënten, halffabricaten, producten en concepten op het gebied van vlees, gevogelte en vleesvervangers. Met zo’n 150 medewerkers werken we vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal. Hier bevinden we ons in het hart van Dutch Food Valley: de regio waar bedrijven en onderzoeksinstituten in de food een krachtig netwerk vormen en samen nieuwe kansen benutten. Naast ons hoofdkantoor en twee productielocaties bezit de Jan Zandbergen Group een inkoopkantoor in Curitiba, Brazilië waarbij er een vlotte en nauwkeurige toestroom van goederen gegarandeerd kan worden. Met ons tweede verkoopkantoor in London ervaren onze klanten een efficiënte aansluiting en brengt dit zekerheid voor in de toekomst.

Om relevant te blijven, moet je continue innoveren en inspelen op de marktvraag. En dat is precies wat wij doen en waarmee we onze klanten helpen.

KENNIS CENTRAAL

EUROPA IS ONZE MARKT

Uit de beste streken ter wereld, verdeeld over 5 verschillende continenten, halen wij een breed assortiment aan producten naar onze productielocatie in Veenendaal. Na onder andere de kwaliteitscontrole en de bewerking van het vlees, vinden onze eindproducten hun weg naar klanten verspreid over heel Europa. Met collega’s uit diverse Europese landen in huis en onze verschillende branche-offices in London, Curitiba en Veenendaal, spreken wij letterlijk en figuurlijk de taal van onze klanten.

Offices:

VEENENDAAL

Head Office

LONDON

UK Ltd.

Curitiba

Production facilities:

Oss

Future Food Group

Jan Zandbergen Group - Innovation that Matters - markt Europa
Jan Zandbergen Group - Diviande Experience-centre

ERVAAR HET AANBOD IN ONS EXPERIENCE-CENTRE

Wij kunnen vertellen dat we alleen het beste bieden en innovatief zijn, maar wat overtuigt sterker dan ervaring?

Zowel bij Jan Zandbergen als bij Diviande beschikken we over een compleet ingerichte, sfeervolle kookstudio met topfaciliteiten. Hier kunnen (potentiële) klanten zelf proeven dat alleen ´het beste van het beste´ door de Jan Zandbergen Group geselecteerd en/of ontwikkeld wordt.

Hier krijgt u inzicht in ons productieproces, onze verpakkingswijzen en onze merken. Zo staan er kleinere versies van de machines die in onze productiefaciliteit worden gebruikt en is er een winkelopstelling gemaakt.

Naast het bezoek is de ruimte te combineren met een meeting; er is gelegenheid gebruik te maken van onze vergaderruimte.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op