Skip to content

INNOVATION THAT MATTERS

OP IEDER VLAK

INNOVEREN DOEN WE SAMEN

Innovatie is een breed begrip. Wanneer noem je iets innovatie? Wij vinden dat we innoveren als we met een product voor de klant of de wereld een meerwaarde kunnen betekenen. Dit kan zijn omdat we steeds doorontwikkelen, of omdat we een complete verandering aan het licht brengen. Je kunt innoveren op vele soorten niveaus. Innoveren is daarom ook niet makkelijk. Gelukkig ben je dan bij De Jan Zandbergen Group aan het juiste adres. Laat ons uitleggen waarom.

Jan Zandbergen Group - Innovation that Matters - grondstoffen
INNOVATION THAT MATTERS

WHY

INSPELEN OP DE BEHOEFTE VAN MORGEN

Veranderende behoeften vragen om passende, langdurige innovaties die zorgen voor relevantie.

HOW

DUURZAME INNOVATIE

Door jarenlange ervaring in de markt, kennis op diverse vakgebieden, betrokkenheid bij onderzoeksprojecten en eigen R&D, komen we met duurzame oplossingen.

WHAT

WAARDEVOLLE MERKEN, BETERE PRODUCTEN EN SLIMME OPLOSSINGEN

Met de juiste middelen en onze capaciteit realiseren we nieuwe producten, concepten en merken. Maatwerk en innovatieve oplossingen die waarde toevoegen.

INSPELEN OP DE BEHOEFTE VAN MORGEN

Waarom wij innoveren:

DUURZAME INNOVATIE

Hoe wij innoveren:

WAARDEVOLLE MERKEN, BETERE PRODUCTEN EN SLIMME OPLOSSINGEN

Wat WIJ INNOVEREN:

We doen net dat beetje extra, zodat u als klant wordt ontzorgd.

UITGELICHTE INNOVATIES

CHEVIDE

Personeelsgebrek in horecakeukens en lange bereidingstijden gaan lastig samen. Ondertussen hecht de consument steeds meer waarde aan een kwalitatieve culinaire beleving boven kwantiteit. Om met gemak hoogwaardige slow-cooked gerechten zoals stoofvlees, buikspek en pulled pork op de menukaart te kunnen zetten, heeft Jan Zandbergen Group ‘Chevide’ ontwikkeld voor de horeca. Een lijn voorgegaarde vleesproducten waarmee koks met gemak langgegaarde, smaakvolle vleesgerechten van constante kwaliteit kunnen bieden aan hun gasten.

Jan Zandbergen Group - PLNT - vega gehaktballetjes - vegetarisch

PLNT

Het assortiment van PLNT bestaat uit plant-based vleesopvolgers die niet te onderscheiden zijn van vlees. We bieden verschillende maaltijdcomponenten en vegawaren aan. De producten zijn geproduceerd op basis van Europees gecertificeerde soja en zijn rijk aan vitamines. De PLNT producten zijn GMO- en glutenvrij. De producten van PLNT worden op duurzame wijze geproduceerd. Dat maakt onze producten goed voor mens én planeet.

Jan Zandbergen Group - The Meatlovers - Jonathan Zandbergen

THE MEATLOVERS

Met The Meatlovers haal je de restaurantervaring in huis. Voor de hoogste kwaliteit vlees kiezen we bewust voor bepaalde rassen en voedingspatronen. Het vlees wordt direct geportioneerd, verpakt en ingevroren, zodat we de rijping op het juiste moment stilzetten. Hierdoor heb je tevens minder bederf en kun je voor je onderneming een voorraad opbouwen. Het assortiment is breed waarbij we ons aanbod op verschillende seizoenen afstemmen. Perfect voor de echte liefhebbers van vlees.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op