Skip to content

INDUSTRIE

Jan Zandbergen Group - sectoren - industrie

INDUSTRIE

Al decennialang zijn we de vertrouwde partner van de Europese voedingsmiddelenindustrie. Denk hierbij aan onder andere makers van vleeswaren, vleesvervangers, snacks, maaltijden en salades. We werken volgens klanteigen specificaties, maken contractafspraken voor de langere termijn en leveren op afroep.

Doordat we verwerking, opslag en distributie geheel in eigen beheer houden, kunnen we snel schakelen. Ondertussen kunt u gewoon rekenen op de zekerheid van een grote leverancier: we leveren. Altijd.

Jan Zandbergen Group - kwaliteit kipfilet

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

GEVOGELTE

GEGAARD GEVOGELTE

RUND

VARKEN

PLANTAARDIG

MAATWERK VOOR OPTIMALE AANSLUITING

We hebben een bijzonder veelzijdig assortiment, waar we graag maatwerk van maken voor een optimale aansluiting op uw bedrijfsprocessen. Denk aan:

Heeft u een uitdaging voor ons? Dat spreekt onze passie voor innovatie en flexibiliteit aan. Wij hebben kennis en ervaring, een uitgebreid netwerk en vele diensten in huis. Graag denken wij mee over uw productvraag om samen tot een maatwerkoplossing te komen.

Efficiëntie voor uw bedrijfsproces staat centraal. Naar wens en in overleg leveren we producten volgens uw specificaties. Denk aan afspraken rondom vetpercentage, grootte en gewicht. We leveren op diverse manieren aan, compleet naar wens.

Hebben de producten voor ideale aansluiting op uw proces een bepaalde grootte en/of gewicht nodig? Geef ons de marges aan en wij leveren op maat.

Zeker voor kip als maaltijdcomponent is een scala aan bereidingswijzen mogelijk.  Van gekookt of geroosterd tot en met gemarineerd of voorzien van powder coating of glazing. Ook andere producten kunnen we garen naar wens zodat u dit in uw proces niet meer hoeft te doen.

Bestelt u diepgevroren producten die u voor verdere verwerking in uw bedrijfsproces eerst op temperatuur moet laten komen? Dit kunnen wij alvast voor u doen in onze eigen tempereercel. Zo kan een partij bij levering meteen in uw bedrijfsproces worden doorgevoerd. Dit scheelt u tijd en ruimte.

Wij beschikken over een schokvriezer en kunnen producten ook IQF leveren. Is het voor uw bedrijfsproces handig dat producten niet aan elkaar gevroren zitten en makkelijk per stuk uit de verpakking kunnen worden gehaald; dan is IQF voor u de oplossing.

Van Dolav tot kratten, met of zonder zakken: op het gebied van verpakking, aanleverwijze en logistiek zijn diverse mogelijkheden. Laat ons uw voorkeur weten.

Door de combinatie van continuïteit in voorraad en een eigen wagenpark leveren we ook op afroep (just in time delivery). We hebben de flexibiliteit om een groot deel van de bestellingen binnen 24 uur door heel West-Europa te leveren.

Jan Zandbergen Group - maaltijdcomponent kip

UITGELICHT: CONVENIENCE POULTRY

Wij bieden een groot assortiment aan kipproducten om aan de groeiende vraag van kwalitatief goede kip te blijven voldoen.

Wij importeren gekookte, geroosterde, gefrituurde, gecoate en gemarineerde pluimveeproducten voor de Europese markt. Door strategische samenwerkingen aan te gaan, importeren wij hoogwaardige producten vanuit Thailand en China. Ons assortiment varieert van ‘off-the-shelf’ producten of ‘tailor-made’ producten, die voldoen aan de vraag van de klant. Onze opslag en distributie is gecentraliseerd wat zorgt voor een snelle en efficiënte levering.

Daarnaast leveren we ook vers en bevroren kip en kalkoen aan, zoals (IQF-gekalibreerde) kippenborst, binnenhaasjes en kuikenfilet. Voor de gekoelde kipproducten is het Oekraïense bedrijf MHP (Mironivsky Hliboproduct) onze partner. Zij hebben één van de meest moderne productiefaciliteiten in Europa. Bovendien zijn zij BRC-klasse A gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle strikt opgestelde kwaliteits- en veiligheidseisen binnen de EU. De bevroren producten komen uit Brazilië, Argentinië, Chili, Thailand en Oekraïne. Indien gewenst tempereren we diepgevroren kipproducten ook op gecontroleerde wijze.

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN? NEEM CONTACT OP

WIJ LEVEREN OOK AAN: