Skip to content

FOODSERVICE

Jan Zandbergen Group - sectoren - foodservice

FOODSERVICE

Horecaslagerijen, Cash & Carry en andere foodservice bedrijven vinden in ons een vertrouwde partner. We hebben alles in huis op het gebied van vleesproducten: van rundvlees, lamsvlees en varkensvlees tot en met gevogelte en wild. En zelfs vleesvervangers. Bovendien garanderen we voldoende basisvoorraad en leveren we onze producten op élke locatie binnen Europa.

Daarnaast bieden we een steeds groter aanbod aan gemaksconcepten voor de horeca. De druk in de keuken is hoog en u wilt uw gasten een perfecte ervaring bieden. Kwaliteit en presentatie zijn hierbij belangrijke aspecten. Om u hierbij te ondersteunen hebben we geportioneerde producten, bevroren producten en makkelijk te bereiden of zelfs deels voorgegaarde producten beschikbaar.

Jan Zandbergen Group - foodservice - horeca

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

GRAANGEVOERD RUNDVLEES

VLEES BEREIDINGEN

SEIZOEN SPECIALITEITEN

CONVENIENCE

PLANTAARDIG

SAMEN UW KLANT BEDIENEN

Traditionele restaurants of restaurants met een Michelin ster, fast casual eetgelegenheden, cateraars of grootkeukens: ze hebben allen een eigen vraag naar producten. Met onze kennis van de horecabranche en bijpassende producten, helpen we u en uw klanten aan de juiste producten.

Wij volgen trends en ontwikkelingen in de horeca branche. We weten wat er speelt en welke productvragen daaruit voortvloeien. Ons aanbod is daar tijdig op afgestemd. Hoge kwaliteit, gemak, duurzaamheid: voor alles bieden we een uitgebreid pakket aan passende producten.

Om in te spelen op noodzakelijke efficiëntie in een deel van de horecakeukens, hebben we producten ontwikkeld die makkelijk en snel te bereiden zijn en kostenbesparend werken.

We hebben groot en klein verpakkingen voor groothandel en cash&carry. Wanneer u verpakkingen in de door u gewenste taal wilt maken, dan leveren wij hier maatwerk voor.

Voor sommige merken hebben we flyers, vlaggetjes etc. beschikbaar die restauranthouders kunnen inzetten in hun zaak. Ook denken we graag mee over de presentatie van onze merken op de menukaart van uw klant.

UITGELICHTE INNOVATIES

Jan Zandbergen Group - 1788 beef - Australisch rundvlees

1788

Voor ons eigen merk 1788 betrekken wij uitsluitend vee uit het Australische New South Wales. Dit gebied wordt geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes. De runderen worden voor een periode van 120 dagen graangevoerd. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak. Het is te herkennen aan de mooi fijne vetlijntjes die door het vlees lopen, een perfecte sappigheid en een fijne textuur waardoor het vlees smelt op de tong.

Jan Zandbergen Group - Moving Mountains® foodservice package

MOVING MOUNTAINS

Jan Zandbergen is de exclusieve EU-distributeur van Moving Mountains: plantaardige producten die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Dit hoogwaardige merk wordt zeer gewaardeerd door zowel veganisten, vegetariërs , flexitariërs als vleesliefhebbers.

Jan Zandbergen Group - hoge kwaliteit burgers - rundvlees

BURGERS

‘Fast casual’ is een duidelijke trend in de horeca. Restaurants die het gat vullen tussen de traditionele restaurants en de fastfoodketens. Goede kwaliteit eten dat snel voor de gasten wordt klaargemaakt, al dan niet met gepersonaliseerde keuzes. Ook barfood en foodtrucks zijn sterk opgekomen. Een product dat prima bij deze concepten aansluit, is een goede burger; een echte, van puur vlees. Jan Zandbergen biedt een assortiment hoge kwaliteit burgers. Trendy, stoer en vol van smaak.

ONZE B2B MERKEN

Jan Zandbergen Group - logo Arena Montaña - Jan Zandbergen
Jan Zandbergen Group - logo Sidera - Superior Quality Veal
Jan Zandbergen Group - logo Horizon - Jan Zandbergen
Jan Zandbergen Group - logo Emporer's Choice - Jan Zandbergen

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN? NEEM CONTACT OP

WIJ LEVEREN OOK AAN: