Skip to content

NIEUWS

BEURSAGENDA 

Gastvrij Rotterdam
PLNT - Stand 5.314
Anuga - Köln, Duitsland
Jan Zandbergen Group - Stand B.050, Hall 6.1
PLMA - Chicago, USA
PLNT
18 - 20 september
7 - 11 oktober
13 - 14 november

NIEUWS 

Bezoek ons op de Anuga 2023

Ook dit jaar is Jan Zandbergen Group weer aanwezig op de Anuga, 7-11 oktober. Bezoek onze stand en ontdek de "Taste of Innovation"...
LEES MEER

Bezoek ons op de Gastvrij Rotterdam 2023

Wij verwelkomen je graag op de Gastvrij Rotterdam, 18 t/m 20 september, stand 5.314.
LEES MEER

PLNT ontzorgt iedere professionele keuken: vraag een gratis samplepakket aan!

In de maand september en oktober kunnen foodservice professionals bij PLNT terecht voor een gratis samplepakket.
LEES MEER

Matthijs Nieuwkoop & Jos Havekotte voorspellen de toekomst (van vleesalternatieven) – Deel 2

Combineer de twee verhalen en er ontstaat een beeld van waar het volgens de experts in de toekomst naartoe moet met plantaardige eiwitbronnen... - Deel 2
LEES MEER

PLNT introduceert unieke visopvolger voor Food Service

PLNT lanceert hun nieuwste product voor Food Service: 100% plantaardige Crab Cake.
LEES MEER

Matthijs Nieuwkoop & Jos Havekotte voorspellen de toekomst (van vleesalternatieven)

Combineer de twee verhalen en er ontstaat een beeld van waar het volgens de experts in de toekomst naartoe moet met plantaardige eiwitbronnen... - Deel 1
LEES MEER

Persbericht: Jan Zandbergen Group zet de extra stap in de eiwittransitie met nieuw innovatiecentrum 

Tijdens het evenement: ‘The Taste of Innovation’ opende Jan Zandbergen Group feestelijk het nieuwe innovatiecentrum.
LEES MEER

Laurens Zandbergen: ‘Vleesop­vol­gers onder vergroot­glas’

Vakblad Voedingsindustrie in gesprek met Laurens Zandbergen over de visie op vleesvervangers.
LEES MEER

Na Halal nu ook Koosjer certificering voor PLNT

Het PLNT assortiment is koosjer gecertificeerd. Eind vorig jaar werd ook de halal certificering verkregen.
LEES MEER

Nominatie voor de ‘Gulfood Innovation Awards’

De PLNT 100% plantaardige Zalmfilet is genomineerd voor de 'Gulfood Innovation Awards'.
LEES MEER

Bezoek ons op de Biofach 14-17 februari

Van 14 tot 17 februari zijn wij met The Veggie Lovers te vinden op stand 5-336 op de Biofach in Nürnberg!
LEES MEER

Proef onze concepten op de Horecava

Bezoek ons op de Horecava, standnummers 08FM18, 08FM19 en 08FM20
LEES MEER