Skip to content

RETAIL

Jan Zandbergen Group - sectoren - retail

RETAIL

Voor de Europese retail leveren we vlees, vleesproducten en vleesvervangers onder onze eigen merken of als private label. Dat doen we zowel voor het versassortiment als voor het diepvriesassortiment. Ook voor grondstoffen voor de eigen slagerij kunt u bij ons terecht.

Voor de retail zijn wij niet zomaar een leverancier. Samen gaan we aan tafel om informatie en verwachtingen te delen en te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De grenzen in foodretail vervagen. Wij denken mee over optimalisatie van productinnovaties en category management. Wat zijn de trends, waar heeft de consument behoefte aan en hoe kunnen wij elkaar daarin versterken? Dat is “innovation that matters”.

Jan Zandbergen Group - geportioneerd verpakt - Diviande

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

BIOLOGISCHE PRODUCTEN

VLEES BEREIDINGEN

SEIZOEN SPECIALITEITEN

CONVENIENCE

PLANTAARDIG

MEE IN DYNAMIEK

De retailmarkt staat geen dag stil. Trends, productaanbod, rotatie: wij weten wat voor u van belang is en spelen hier actief op in. Samen maken we het verschil.

Wij portioneren producten in verschillende gewichten en aantallen voor u, wat u maar wenst. Bij ons heeft u een brede keuze aan verpakkingsmogelijkheden. Een andere receptuur, nog een zakje kruiden of receptenkaart toevoegen in de verpakking? Wij doen het graag voor u.

Wij volgen trends en toekomstige veranderingen in de marktvraag nauwkeurig. Daardoor kunnen we er tijdig op inspelen en ons aanbod voortdurend vernieuwen. Hoge kwaliteit, gemak, duurzaamheid: wij zitten bovenop de consumententrends.

We vernieuwen ons aanbod voortdurend, zodat we continue blijven inspelen op de trends in de samenleving. Staat het product dat u zoekt niet tussen ons assortiment of bestaat het mogelijk nog niet? Met ons partner programma komen we samen tot een oplossing. Hierbij zetten we onze R&D-afdeling en uitgebreid netwerk in om gezamenlijk aan de vraag van uw klanten te voldoen. Mede dankzij onze slagkracht én onze flexibele organisatie bewegen we makkelijk mee met uw wensen.

Hoge kwaliteitsproducten en innovatieve concepten verdienen een dito uitstraling. U kunt onze merkproducten afnemen en meeliften op de uitstraling en promotionele activiteiten die wij uitvoeren of ervoor kiezen ze in uw private label te laten leveren. Wij denken hierin graag mee over de positionering en uitstraling en zijn bedreven in het maken van een opmaak voor u. Wij ontzorgen u zoveel als u wenst.

Een product in het schap is leuk, maar het draait natuurlijk om (herhaal)verkoop. Door continue verkoopdata te analyseren monitoren we dit nauwlettend. Waar nodig sturen we bij en kijken we hoe we de verkoop kunnen stimuleren.

Wij verzorgen schapaankleding of andere promotionele items voor u bij onze merken.

Efficiëntie op uw distributiecentrum is van groot belang. Wij weten dat tijdige en juiste wijze van aanlevering een groot goed is. Deel mee aan welke zijde(s) u de barcode wilt hebben en wij leveren de pallets volgens uw specificaties. Werkt u via tussencentra? Ook daar leveren wij.

UITGELICHTE INNOVATIES

Jan Zandbergen Group - Roosterz&Co kip bites

ROOSTERZ & CO

Altijd crunchy en altijd smaakvol: Roosterz Bites. Door het gebruik van de Airfryer of oven pak je alle goede kwaliteiten van kip mee, maar ontwijk je de onnodige vetten van een friteuse. Dit betekent gezond eten en toch genieten. Onze Roosterz & Co kipbites zijn robuuste, handgesneden stukken kipfilet (ca. 25 gram) van topkwaliteit met een lekker krokant jasje. Roosterz & Co heeft deze kipbites daarnaast in meerdere smaken beschikbaar gemaakt. Door deze verschillende smaken en hun gemak, vallen ze zeker in de smaak bij de consument.

Jan Zandbergen Group - The Meatlovers - Jonathan Zandbergen

THE MEATLOVERS

Wij vinden dat koken pas echt compleet is met vlees van horecakwaliteit. Daarom hebben we The Meatlovers voor de retail ontwikkeld: vanaf de bron geselecteerd en gerijpt vlees, professioneel geportioneerd, verpakt en ingevroren. Dit leidt tot optimale kwaliteit en geen bederf in de supermarkt.

PLNT

Onze passie voor lekker eten gaat hand in hand met onze liefde voor de natuur en de planeet. Daarom hebben we PLNT geïntroduceerd. De PLNT-producten zijn volledig plantaardig. Bovendien worden ze zoveel mogelijk geproduceerd met ingrediënten van Europese bodem. Alle PLNT-producten zijn zeer rijk aan smaak en zijn ook qua structuur en bite sensationeel te noemen. PLNT is beschikbaar in een breed en gevarieerd assortiment, zowel onder eigen merknaam als onder private label.

ONZE RETAILMERKEN

EEN NIEUW PRODUCT OP DE MARKT BRENGEN

Onze conceptmakers helpen u graag bij de realisatie van uw eigen private label. Hoe gaat dat in zijn werking?

Wij maken kennis met het bedrijf en/of het conceptidee, waarna er een duidelijke briefing volgt.

We brainstormen over het concept. Welke oplossing bieden wij? Voor wie is deze oplossing relevant? Wat is de positionering?

 We werken de brainstorm uit tot een concept en creëren een duidelijke strategie.

Na de strategie en het concept grondig te hebben besproken, beginnen we aan de realisatie van het product en de plaatsing binnen de markt.

Na alles te hebben gerealiseerd, lanceren we de nieuwe innovatie binnen de markt.

Jan Zandbergen Group - concept - private label - The Meatlovers

INTERESSE IN ONZE PRODUCTEN? NEEM CONTACT OP

WIJ LEVEREN OOK AAN: