Jan Zandbergen QS certificateJan Zandbergen AEO Food certificate
juli 1, 2020

Ook in 2020 kiest Jan Zandbergen voor het steunen van de Black Jaguar Foundation

Sinds 2015 is Jan Zandbergen de trotse sponsor van de Black Jaguar Foundation (BJF). BJF is een internationale non-profit organisatie…

Lees verder
mei 28, 2020

Moving Mountains introduceert No-Meatballs en plant-based gehakt

De ontwikkelingen bij Moving Mountains volgen elkaar snel op. Na plantaardige burgers, hot dogs en sausages te hebben geïntroduceerd, heeft…

Lees verder

Conceptmakers

Creëren van meerwaarde

Wij denken in concepten. Wij leggen relaties tussen uw vraag en markttrends, productenaanbod en andere aspecten waarbij we toegevoegde waarde voor u in het oog houden. Van een extra service waardoor het product beter aansluit op uw bedrijfsproces tot samen een nieuw productlijn ontwikkelen. Wij denken graag met u mee.

Full service

Efficiënt en flexibel

Douane, verwerking, verpakking, opslag, distributie; wij hebben alle schakels in eigen beheer èn onder 1 dak. Door dit fullservice concept kunnen we de kwaliteit van het hele proces waarborgen, zijn we zeer flexibel en kunnen we snel inspringen op individuele klantvragen.

 

Kenniscentrum

Product- en marktkennis

Als vooruitstrevende partij willen wij het beste voor onze klanten. Dit gaat verder dan het leveren van continuïteit, zowel in kwaliteit als kwantiteit. Klantenservice en het delen van kennis met afnemers en leveranciers zijn net zo belangrijk. Binnen ons team zijn diverse vakgebieden vertegenwoordigd. Zo is het mogelijk iedere klantvraag vanuit ervaring en expertise te beantwoorden.