Skip to content

Duik in de duurzame visalternatieven van Moving Mountains®

Ontdek de visvriendelijke smaak van de zee met Moving Mountains® plantaardige visproducten. Duurzame producten die ook nog eens perfect aansluiten bij de ‘Fast casual’ trend. Goede kwaliteit eten dat snel klaargemaakt kan worden voor de gasten.
Na vele heerlijke vleesvervangers en plantaardige vissticks is het nu tijd om Moving Mountains® nieuwste verrijkingen te introduceren

Moving Mountains® Visgoujons

Deze plantaardige goujons zijn fantastisch visachtig. Een heerlijke snack waar volwassenen en kinderen dol op zullen zijn. De goujons zijn niet alleen een lekker hapje bij de borrel, maar kunnen ook in verschillende maaltijden worden verwerkt. Serveer bijvoorbeeld met zoete aardappelfrietjes en een salade.

Moving Mountains® Visfilets

Een heerlijke filet van plantaardig eiwit met een typische vistextuur, voorzien van een laagje paneermeel. De Moving Mountains® plantaardige visfilets doen niet onder voor de typische Britse favoriet – voeg gewoon patat en een smeuïge erwtenpuree toe en je hebt het idee aan zee te zijn.

Moving Mountains® Visburger

De Moving Mountains® Filet-Zero-Fish Burger is omhuld met krokant plantaardig paneerlaagje. Ze zijn heerlijk sappig en hebben een fijne vistextuur. Combineer met tartaarsaus en verse, knapperige sla op een zacht bolletje brood voor een smakelijke visburger.

Waarom plantaardige visalternatieven?

De plantaardige visproducten van Moving Mountains® zijn ontwikkeld om de duurzaamheidscrisis in de oceanen, veroorzaakt door overbevissing, aan te pakken. Behalve dat ze lekker, gezond en duurzaam zijn, zijn de Moving Mountains® visvervangers ook vrij van kwik en microplastics, die in traditionele vis voorkomen. Beter voor de oceaan, beter voor het lichaam.

Interesse in de alternatieve visproducten van Moving Mountains®? Of in hun reeds bewezen assortiment vleesvervangers?