Skip to content

Hooggewaardeerde Moving Mountains Sausage op de markt

Jan Zandbergen Group - Moving Mountains sausage

Moving Mountains® heeft haar plant-based producten pakket uitgebreid. Het nieuwste revolutionaire product van Moving Mountains® is de Sausage. Deze nieuwe sausages zijn via Jan Zandbergen BV beschikbaar voor foodservice en retail partijen in Europa.

Moving Mountains creëert vleesvervangers die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen. Na eerder al succesvol plantaardige burgers en hotdogs op de markt te hebben gebracht, is nu de sausage gereed. De volledig plant-gebaseerde sausage bevat natuurlijke ingrediënten waaronder oesterzwammen en bieten. Voor een authentieke smaak en aroma zijn peper en nootmuskaat toegevoegd. De structuur van de worst voelt aan als een traditionele bratwurst en het plantaardige velletje weerspiegeld de perfecte knak wanneer iemand er in bijt.
De veganistische sausages hebben een hoog proteïne gehalte (14 gram plantaardige eiwitten per 100 gram sausage), bevatten toegevoegde vitamine B12 en zijn vrij van cholesterol. De Moving Mountains® Sausage weegt 57g/2oz.

Jan Zandbergen Group - Moving Mountains sausage

Top 10 Taste Innovation Anuga

Bezoekers van de Anuga afgelopen oktober konden al voor deze officiële release kennismaken met de Moving Mountains Sausage. De tasting van de plantaardige producten van Moving Mountains was enorm in trek. Niet alleen de bezoekers waardeerden dit nieuwe product. Moving Mountains mocht voor haar sausage een oorkonde in ontvangst nemen van Anuga Top 10 Taste Innovation producten.

VERKRIJGBAARHEID

De interesse in kwalitatief goede, smaakvolle vega-producten wordt steeds groter. De plantaardige producten van Moving Mountains zijn dan ook al bij diverse groothandels in Europa beschikbaar. Ook de retail heeft belangstelling voor deze producten. De nieuwe sausage en de burger van Moving Mountains komen vanaf de eerste maanden in 2020 in diverse Europese supermarkten te liggen.

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jan Zandbergen BV via, sales@janzandbergen.nl of telefoon 0318 563 563.