Skip to content

Jan Zandbergen werkt samen met de Botswana Meat Commission

Jan Zandbergen Group - logo Botswana Meat Commission

Voor sommigen is rundvlees slechts een product; voor anderen is het de levensader van een natie. Het begon allemaal in 1965, toen de Botswana Meat Commission (BMC) werd opgericht in Lobatse. Door extensieve landbouw en het gebruik van duurzame landbouwmethoden heeft het BMC bijgedragen aan de ontwikkeling van het land en haar buitenlandse export. Hun natuurlijk gevoed vee, grazend op de vlakten van Botswana, produceert mager rundvlees met een volle smaak van uitzonderlijke kwaliteit. Het vlees van BMC heeft een lange houdbaarheid van zes maanden. Dit wordt mogelijk gemaakt door uitmuntende faciliteiten en een van de beste hygiënevoorzieningen ter wereld.

Jan Zandbergen herkent de toewijding en passie van BMC om alleen de hoogste normen te leveren. Jan Zandbergen, met meer dan 60 jaar ervaring in vlees, heeft nu 100% exclusiviteit voor de verkoop en distributie van Botswana Beef in de EU. Deze krachtige partnerschap is een grensverleggende samenwerking binnen de vleeswereld.

Botswana Beef komt binnen onder de gunstige douanevoorwaarden van de European Partnership Agreement. Dit zorgt voor volledige toegang van alle delen, bevroren en gekoeld met concurrerende prijzen.