Skip to content

NIEUW! MOVING MOUNTAINS® NO-CHICKEN NUGGETS

Moving Mountains® verwelkomt een nieuwe aanwinst in hun assortiment: plantaardige No-Chicken Nuggets! De overeenkomst met originele kipnuggets zal u versteld doen staan: net zo mals en smaakvol, terwijl volledig gemaakt van planten.

Met de overheerlijke krokante korst en het malse ‘kippenvlees’ kan de consument gemakkelijk de maaltijd transformeren naar een plantaardige maaltijd, zonder iets te hoeven missen. Een ware verrijking tot uw assortiment of menu. Perfect als toevoeging op het kindermenu met handgesneden friet of overheerlijke finger-food tijdens de borrel. Voor iedereen om van te genieten.

DE MOVING MOUNTAINS® NO-CHICKEN NUGGETS ZIJN VERKRIJGBAAR VOOR FOODSERVICE (2 KG) EN RETAIL. GEÏNTERESSEERD?

OVER MOVING MOUNTAINS

Jan Zandbergen is de exclusieve EU distributeur van de plantaardige producten van Moving Mountains® Foods.

Het ultieme doel van Moving Mountains® is het creëren van vleesvervangers die niet alleen populair zijn bij vegetariërs en veganisten, maar die ook door flexitariërs en vleesliefhebbers enorm gewaardeerd worden. Om dit te bereiken ontwikkelt Moving Mountains® producten die qua uiterlijk, smaak, geur en bite zo dicht mogelijk in de buurt van dierlijk vlees komen, maar volledig plantaardig zijn. Moving Mountains® is volop bezig met de ontwikkeling van verschillende andere alternatieve vleesproducten, zoals de nieuwe No-Chicken Nuggets.