Skip to content

De nieuwe website Evita’s Choice staat live

Jan Zandbergen Group - Argentijnse runderen

In mei 2018 heeft Jan Zandbergen het merk Evita’s Choice opgezet voor graangevoerd rundvlees uit Argentinië. Nu is ook de bijbehorende website www.evitaschoice.com gereed. Op deze meertalige site is achtergrondinformatie over en het productenaanbod van Evita’s Choice te vinden. Neem gerust een kijkje.

 

Jan Zandbergen Group - website Evita's Choice

Argentinië behoort tot de top 3 van rundvlees exporteurs. Goed, smaakvol rundvlees zit verbonden aan de identiteit van Argentinië. Niet voor niets vindt men overal ter wereld Argentijnse steakhouses. Onder de naam Evita’s Choice biedt Jan Zandbergen B.V. hoge kwaliteit graangevoerd Argentijns rund aan. Met deze verwijzing naar de charismatische Eva Perón combineert Jan Zandbergen met het merk Evita’s Choice twee Argentijnse symbolen.

Evita’s Choice levert vlees van de rassen Hereford en Angus en hun kruislingen met het Brahman ras. In deze Braford en Brangus runderen zijn de succesvolle eigenschappen van de ouderrassen verenigt, resulterend in een rund dat in veel klimaten goed kan gedijen, een goede weerstaand heeft en een uitstekende kwaliteit rundvlees produceert.
De runderen leven op de uitgestrekte pampa’s. In het eindstadium gaan de runderen naar speciale weids opgezette feedlots. Voor een periode van minimaal 100 dagen krijgen ze hier een speciaal voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel, wat leidt tot extra smaak.

Evita’s Choice vormt een aanvulling op ons hoogwaardige graangevoerd rundvlees assortiment naast de merken 1788 (Australië), Charrua (Uruguay) en Family’s Beef (USA). Zo vormen we hét loket waar de foodservice en retail terecht kan voor een volledig assortiment van het steeds populairder wordende graangevoerd rundvlees.