Skip to content

Bezoek ons op de Gastvrij Rotterdam 2023

Wij verwelkomen je graag op de Gastvrij Rotterdam, 18 t/m 20 september, stand 5.314. Hier heb je de kans om onze overheelijke producten te proeven. We nemen hier niet slechts één, maar maarliefst twee van onze nieuwste producten mee: de Crab Cakes en de Lamstukjes. Wees een van de eerste die ze proeft!

Smaakt het voor jou naar meer? Speciaal voor de Gastvrij hebben we een actie op gezet: ontvang één van onze gratis samplepakketten!

Er is keuze uit drie verschillende pakketten:

  • De No-Gluten Box: een pakket met 100% glutenvrije producten
  • De Fry-it Box: met producten speciaal geschikt voor in de frituur
  • De PLNT-astic Box: een pakket met 5 topproducten die een mooie doorsnee zijn van het volledige assortiment. 
Op onze stand zal een tablet aanwezig zijn waarop je één van de pakketten kan aanvragen. Kan je niet wachten? Vul het formulier nu alvast in!

ONZE NIEUWSTE PRODUCTEN

LAMSTUKJES

Deze lamsstukjes zijn het perfecte plantaardige alternatief voor verschillende oosterse gerechten. De smaak van lam, maar dan plantaardig. Rijk aan eiwit en vitamine D, een bron van vitamine B12 en arm in verzadigde vetzuren: zo mist de consument niets aan voedingswaarden. Deze stukjes zijn binnen 3 à 4 minuten in de wok klaar, voeg eigen ingrediënten toe en voilá!

CRAB CAKES

De Amerikaanse klassieker, maar dan volledig plantaardig. Deze Crab Cakes hebben niet veel nodig, want ze hebben al een overheerlijke en rijke smaak van zichzelf. Door de verwerking van nori-zeewier hebben deze Crab Cakes een heerlijke visachtige smaak. Zo goed: je zult niet geloven dat het geen echte krab is. En onze Crab Cakes zijn ook nog eens een bron van Omega-3: ongelofelijk lekker en gezond dus!

TOT OP DE GASTVRIJ!

Stand 5.314