Skip to content

PLNT ontzorgt iedere professionele keuken: vraag een gratis samplepakket aan!

PLNT helpt horecaketens door mee te denken over de systematiek van koken en hoe hun producten hierop kunnen aansluiten. Om foodservice professionals dit zelf te laten ervaren, kunnen zij in september en oktober een gratis samplepakket met 100% plantaardige vlees- en visopvolgers aanvragen bij het merk. Er is keuze uit 3 verschillende pakketten.

Laurens Kraaijenbrink, Sales Executive bij Jan Zandbergen Group zei onlangs in een interview met Misset Horeca: ‘Wij zijn in staat hun op maat gemaakte producten te leveren die perfect aansluiten op hun processen. We hebben voor de volledige foodservice een mooi assortiment staan en daardoor groeien we nu ook hard.’ Hoewel de groei van plantaardige alternatieven in de retail stagneert, blijft de interesse in de foodservice en Horeca groot; de vraag naar gezonde maar vooral lekkere producten groeit. PLNT besteedt via hun eigen R&D team van voedseltechnologen veel aandacht aan een optimale eiwitvertering, het reduceren van zout- en suikergehaltes, en het toevoegen van onder andere vitamine D. ‘Veel producten komen om in verpakkingsclaims over extra eiwitten, vezels en vitaminen, maar dat zegt niks over de verteerbaarheid van al die toevoegingen. Slechts iets claimen is voor ons niet genoeg’, aldus Kraaijenbrink.

De samplepakketten

Er is keuze uit drie verschillende pakketten: een pakket met 100% glutenvrije producten, één met producten speciaal geschikt voor in de frituur, en een pakket met 5 topproducten die een mooie doorsnee zijn van het volledige assortiment. PLNT zal ook aanwezig zijn op de Gastvrij Rotterdam, dé horecavakbeurs van Nederland die plaatsvindt van 18 t/m 20 september in Ahoy. Je kan PLNT vinden op stand 5.314.

Ben jij zelf een Foodservice professional? vraag dan nu jouw samplepakket aan!

Wil je het volledige interview lezen dat Laurens Kraaijenbrink gaf aan Misset Horeca? Lees het hier: