Skip to content

Carpaccio nieuw in het assortiment van The Meatlovers

Jan Zandbergen Group - The Meatlovers carpaccio

Het retail assortiment van vriesvers vleesconcept The Meatlovers kent deze zomer weer een uitbreiding. Nadat in het laatste kwartaal van 2016 reeds wild en gevogelte producten zijn toegevoegd aan het al brede assortiment, komt daar nu ook carpaccio bij. Vanaf week 26 is het product verkrijgbaar bij diverse Jumbo filialen en Jumbo online.

The Meatlovers gaat voor naturel vlees van hoge kwaliteit, uit de beste streken ter wereld. Ras en voeding zijn mede bepalend voor de smaak van het vlees. Voor de 100% rund carpaccio is dan ook gekozen voor vlees van het Angus rund, een van de smaakvolste rassen. In de verpakking zitten 2 porties van 80 gram, reeds mooi geschikt op een folie en zodoende makkelijk op een bord te leggen. Dit gaat het best als het nog bevroren op het bord wordt geplaatst. Dan is het slechts nog een kwestie van garneren en serveren op kamertemperatuur. Op de verpakking staan diverse smaaksuggesties en net als in de andere doosjes van The Meatlovers, treft de consument ook in de Carpaccio verpakking een receptenkaartje aan.

OVER THE MEATLOVERS

The Meatlovers biedt consumenten (diepgevroren) naturel vlees, wild en gevogelte van hoogwaardige kwaliteit. Het vlees komt uit de beste streken ter wereld. Ras en voeding zijn mede bepalend voor de smaak, ook hier houdt The Meatlovers rekening mee in haar keuze voor het assortiment.

Het concept bestaat uit 3 lijnen: toegankelijke burgers voor iedere vleesliefhebber, inspirerende steaks voor de passionele hobbykok en grotere delen voor de professionele thuiskok. Het vlees wordt door ervaren slagersmensen geportioneerd en vacuüm verpakt. Hierna wordt het direct diep gevroren. The Meatlovers bevriest als het ware de kwaliteit. Hierdoor heeft het vlees een lange houdbaarheid. Met The Meatlovers heeft de consument altijd een goed stuk vlees in de vriezer en is het bij ontdooien voor bereiding nog steeds zoals het was; op z’n best!

Kwaliteit en smaak staan voorop bij The Meatlovers. Daarnaast wil het oog ook wat. De burgers en steaks zijn verpakt in doosjes met een exclusieve uitstraling, passend bij de kwaliteit. Informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties staan op de doos weergegeven. Binnenin de doos treft de consument ook een receptenkaartje aan. De recepten staan overigens ook vermeld op www.themeatlovers.nl. De grotere vleesdelen zitten niet in een doos maar zijn voorzien van een banderol.

In Nederland kunnen consumenten The Meatlovers verkrijgen bij zo’n 100 Jumbo Supermarkten. Natuurlijk is het ook bij Jumbo Online te bestellen en daarmee bij vrijwel alle lokale Jumbo filialen beschikbaar.