Skip to content

Uw gegevens real-time inzien met customer portal

Jan Zandbergen Group - customer portal

Bent u al op de hoogte van onze customer portal? Hiermee bieden we een service die uniek is voor leveranciers in de Europese vleesmarkt. Met ons online customer portal kunt u al uw orders realtime volgen. U vindt er de orderbevestigingen, paklijsten en orderhistorie. Verder zijn alle facturen en productspecificaties te downloaden als PDF-bestand, wat het extra handig maakt voor uw administratie en/of kwaliteitsdienst. Verder heeft het nog enkele andere functionaliteiten.

Excellent portal. Very user friendly and informative. Thank you very much.

WAT BIEDT DE PORTAL?

Onder het kopje lopende orders vindt u alle actuele orders en hun status, ingevoerd of onderweg, en het afleveradres. Wanneer op het ordernummer wordt geklikt, verschijnt de pdf van de orderbevestiging. Ook via ‘bekijk alle orders’ kan de PDF van orderbevestiging worden gedownload. Zodra een order onderweg is verschijnt hier ook de pakbon.

Bij de rubriek ‘Orderhistorie’ vindt u pdf-bestanden van de orderbevestiging, pakbon en de factuur. Een stap verder in deze rubriek zijn ook de productspecificaties te vinden. Handig voor uw goederenontvangst, administratie en kwaliteitsdienst.

Met de vleesverwerkende industrie of andere partijen die grote hoeveelheden op afroep bestellen worden contracten gemaakt. Voor hen is het onderdeel ‘contractstanden’ gemaakt. Door middel van een balk-figuur is in één oogopslag duidelijk wat de status van het contract is; hoeveel is er reeds geleverd, wat is er in bestelling en hoeveel kan nog afgeroepen worden. Wanneer er nog minder dan 10% van het contractvolume over is, kleurt de balk rood ter attentie dat het tijd wordt voor nieuwe afspraken.

Jan Zandbergen Group - customer portal

Bij ‘omzetratio’ wordt middels een grafiek de totale afgenomen hoeveelheid tot nu toe getoond. Per maand is in een samengestelde staafdiagram het aantal afgenomen kilo’s per diergroep te zien. Middels een lijn wordt tevens de cumulatieve omzet in euro’s weergegeven. Ook het jaaroverzicht van het jaar ervoor kunt u inzien.

Middels ‘Emballage’ is de emballage stand te zien. Het toont bijvoorbeeld hoeveel E2 kratten of europallets zijn meegeleverd die te zijner tijd weer meegeven dienen te worden.

Voor de marketing afdeling van groothandels en retailers zijn de onderdelen ‘promotie artikelen’ en ‘media’ interessant. Hier is respectievelijk een overzicht van aan te vragen folders, stickers e.d. te zien en zijn foto’s (lage resolutie) te downloaden voor de merken die men afneemt.

Onder het kopje documenten is onder andere ons BRC-cerfificaat te downloaden, maar ook onze voorwaarden. Ten slotte hebben we nog het kopje nieuws om u van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie op de hoogte te houden.

Heeft u interesse in uw eigen online klantomgeving? Vraag uw contactpersoon om een inlog.