Skip to content

Elkaar weer ontmoeten? Sial 2022, hal 6, stand J 189

Wij verwelkomen je graag tijdens SIAL 2022, 15 – 19 oktober in Parijs. Kom je langs op stand 6 J 189 tijdens het jaarlijkse inspiratie-event voor de voedingsindustrie? Uiteraard zijn bij ons de laatste trends te zien én te proeven. Naast onze eigen merken Chevide en PLNT, komt ook co-exposant Moving Mountains aan bod en geven we je graag een kijkje in onze innovatieve keuken. 

Chevide – The fastest way of slow cooking

Chevide is het gemaksconcept voor de horecakeuken. Consistente ‘low & slow’ gegaarde vleesproducten kunnen  in een handomdraai geserveerd worden. Gemaakt met liefde en vanuit vakmanschap: voor chefs, door chefs. Laat je verrassen door het gemak en de smaak.

PLNT - De 100% PLNTaardige opvolger voor vlees en vis

Ook op plantaardig gebied staat Jan Zandbergen niet stil. Probeer de vlees- en visopvolgers van PLNT. Herkenbare smaken, maar volledig plantaardig. Onze PLNT pulled beef en kipburgers hebben al veel positieve feedback ontvangen, dus deze moet je echt even proberen. Of ga voor onze nieuwste innovatie: 100% plantaardige Zalm. Dit unieke product heeft tevens de SIAL Innovatie selectie gehaald!

Moving Mountains - Adventure into flavour

Wij zijn de exclusieve EU-distributeur van Moving Mountains®. Moving Mountains® is op een missie om drie ‘bergen’ te verplaatsen rond smaak, het milieu en onze gezondheid. Hoe ze dat doen, leggen ze je graag uit en laten ze je bovenal graag proeven als co-exposant op onze stand.

 

 

Naast de verschillende merken die je kunt proeven, is er uiteraard ook informatie over onze overige vlees- en plantaardige producten en merken. Je bent van harte uitgenodigd om alle zakelijke vraagstukken met ons te delen. Met onze jarenlange kennis en ervaring denken wij meer dan graag mee naar de beste en passende oplossing, product en/of merk voor jou. 

We zien er naar uit om onder het genot van een kopje koffie de markt en bedrijfsbehoeften te bespreken of gewoonweg een praatje maken. Tot dan!

Team Jan Zandbergen