Skip to content

Jan Zandbergen ontvangt wederom Thailand’s Best Friend award

Jan Zandbergen Group - Thai Best Friend Award TBF

Op 11 september heeft Jan Zandbergen WWQM de Thailand’s Best Friend 2012 award ontvangen uit handen van Thailands premier Yingluck Shinawatra. Dit is voor de tweede keer op rij dat de organisatie deze Thaise erkenning krijgt.

 

De TBF Awards is een evenement van de Thaise Ministry of Commerce georganiseerd door het Department of International Trade Promotion (DITP). De prijs is speciaal in het leven geroepen voor de erkenning van handelspartners en wordt uitgereikt aan bedrijven die een aanzienlijke bijdrage leveren aan (het stimuleren van) de export van Thaise producten.

Jan Zandbergen WWQM is een internationale speler in de markt voor vlees en vleesproducten. Vanuit Thailand importeert het met name gegaarde kip producten voor de Europese markt. Sinds enkele maanden zijn de Europese grenzen ook weer open voor rauw kuikenvlees uit Thailand. Jan Zandbergen WWQM loopt voorop en importeert als één van de eersten weer rauwe artikelen uit Thailand. Tezamen maakt dit dat Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat een groot pakket producten uit Thailand importeert. Dit wordt zowel door de Thaise leveranciers als de Thaise overheid zodanig gewaardeerd dat ze wederom tot Thailand’s Best Friend is uitgeroepen.