Skip to content

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat is een FD Gazelle

Jan Zandbergen Group - logo FD. Gazellen Awards

Jaarlijks organiseert het Financieel Dagblad de zogenaamde FD Gazellen Awards. Hierbij draait het om de snelst groeiende bedrijven in Nederland, gerangschikt per regio en bedrijfsgrootte. In de verschillende categorieën haalden dit jaar totaal 350 ondernemingen een award binnen. Jan Zandbergen WWQM is er daar een van.

Binnen de provincie Utrecht neemt Jan Zandbergen WWQM in de categorie grote bedrijven zelfs de tweede plaats in met een groei van 81%.

Het hoofdcriterium om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle is het realiseren van een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Daarnaast moeten ondernemingen een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling door het Financieel Dagblad gebeurt in samenwerking met o.a. Graydon en ABN AMRO.

Peter-Paul Zandbergen, directeur en eigenaar Jan Zandbergen WWQM, geeft aan trots te zijn op deze prestatie. “Het is een mooie bevestiging van de weg die we zijn ingeslagen. We hebben de laatste jaren duidelijk de klant centraal gezet en het productenpakket uitgebreid. Daarnaast hebben we intern allemaal verantwoordelijkheid en flexibiliteit getoond. Onze groei en de positieve beoordeling van FD Gazelle maakt duidelijk dat we een gezonde en sterke partner zijn en is een compliment aan al onze medewerkers.”