Skip to content

Jan Zandbergen breidt assortiment uit met rose-kalfsvlees ‘Sidera’

Jan Zandbergen Group - logo Sidera - Superior Quality Veal

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat gaat voor het beste en heeft nu een hoogwaardige kwaliteit rose-kalfsvlees gevonden. Onder het merk ‘Sidera’ is deze aan het uitgebreide assortiment toegevoegd. Vanaf 17 oktober zijn de snitten verkrijgbaar voor de industrie, groothandel en retail.

Het rose-kalfsvlees dat Jan Zandbergen WWQM verhandelt, valt onder de categorie V; slachtleeftijd tot 8 maanden. De kalveren worden gemest in Nederland en Duitsland.

‘Sidera’ kalfsvlees staat voor een hoge kwaliteitsstandaard. Om kwaliteit te garanderen worden de kalverhouders streng geselecteerd en moeten de stallen aan diverse eisen voldoen. ‘Sidera’ snitten worden speciaal uitgekozen en met extra aandacht en hygiëne uitgebeend en direct verpakt. De luxe verpakking weerspiegelt nogmaals de kwaliteit.

Wilt u meer informatie over de prachtige, malse snitten die Jan Zandbergen WWQM aanbiedt, kijk dan op www.sideraveal.com of neem contact op met de sales-afdeling. Telefoon 0318 – 563 563 of mail sales@janzandbergen.nl.