Skip to content

Nieuw! 1788 Australisch graangevoerde Smash Burgers: de hoogste kwaliteit op je grill

We hebben ontzettend lekker nieuws met jullie te delen. Onze nieuwe, ongelooflijk smakelijke Smash Burgers zijn namelijk toegevoegd in het assortiment van 1788 en vanaf nu te koop! Deze hamburgers zullen je versteld doen staan door de malsheid en heerlijke smaak.

Een geweldige ervaring gegarandeerd!

Gemaakt van de beste stukken van onze 120+ dagen graangevoerd Australisch Angus rundvlees, leveren deze burgers van 1788 geweldige smaak en kwaliteit. Hun kleine vorm maakt het mogelijk om ze perfect te bereiden. Plaats eenvoudig de hamburger op een hete grill en druk hem plat met een verwarmde hamburgerpers (bij voorkeur van gietijzer).

De dunne vorm en intense hitte aan beide zijden zorgen voor onmiddellijke karamelisatie, waardoor de robuuste, geroosterde smaken worden versterkt. Dit zorgt niet alleen voor een snelle bereiding, maar garandeert ook een echte geweldige ervaring! Elke verpakking bevat 24 hamburgers, elk met een gewicht van 85 gram. 

Met deze hamburgers kun je nooit verkeerd gaan.

Maak de meest heerlijke hamburger met deze gemakkelijk te bereiden Smash Burgers. Je kunt de klassieke hamburger bereiden, met tomaat, sla, ui en hamburgersaus, of kiezen voor een hamburger met meer pit en gaan voor de dubbele cheeseburger met jalapeño! De mogelijkheden zijn eindeloos, wat het tot het perfecte product maakt om in de winkel te hebben.

De beste smaak en kwaliteit.

Bij 1788 staan we erom bekend alleen het allerbeste te selecteren, omdat we alleen het allerbeste verkopen. Begrijpend wat de eisen zijn van de foodservice-branche, bieden wij een verscheidenheid aan heerlijke snitten Black Angus rundvlees, perfect voor koks om indrukwekkende gerechten te creëren waarvoor klanten zeker terugkomen. Onze runderen zijn raszuivere Black Angus runderen en zijn daarom geverifieerd door Angus Australia als 100% Angus Beef. Aan alle criteria die Angus Brand Verification heeft ontwikkeld wordt voldaan, wat de beste kwaliteit en smaak garandeert. 

Neem een kijkje op onze nieuwe website voor meer informatie:

Bestel nu!

En als je dan toch bezig bent… De Smash Burgers zijn nu beschikbaar, dus neem contact op met onze verkoopafdeling om ze te bemachtigen! 

Art.nr. 11605413  |   24×85 g  |   2.04 kg