Skip to content

NIEUW! Meatco rundvlees uit Namibië

Proef de smaak van gras en graan gevoerd rund!

We zijn verheugd om het uitzonderlijke assortiment van Meatco rundvlees te introduceren. Meatco, een staatsbedrijf, is niet zomaar een merk; het is een symbool van Namibia’s toewijding aan kwaliteit, (sociale) duurzaamheid en ongeëvenaarde smaak.

Namibisch vlees

Het rijke agrarische erfgoed van Namibië speelt een grote rol in de smaak van Meatco’s rundvlees. De runderen groeien op een natuurlijke manier en lopen vrij rond op voedselrijke grasvlaktes waarin ze een stressvrij, duurzaam en ethisch verantwoord leven leiden. Dit natuurlijke dieet geeft een uitgesproken smaak aan ons rundvlees – een smaak die zowel robuust als verfijnd is. De stressvrije levensstijl van de runderen resulteert in mals, smaakvol vlees, waardoor elke hap een culinaire ervaring is.

Onder Meatco’s eigen merk, Nature’s Reserve, bieden ze verschillende soorten graangevoerde snitten aan.

Het rundvlees van Meatco wordt op natuurlijke wijze en volgens de hoogste normen geproduceerd, zonder antibiotica injecties of hormonen. Het vlees is ISO-, HACCP- en Halaal-gecertificeerd. De producten kunnen helemaal getraceerd worden naar de boerderij van herkomst, en aan transparantie hechten wij veel waarde!

Alleen het beste van het beste

Bij Jan Zandbergen werken we nauw samen met onze partners en selecteren we alleen het beste van het beste voor onze klanten. Wij dragen graag bij aan de groeiende vraag naar gezond vlees. Hierbij garanderen wij versheid en duurzame houdbaarheid. Dankzij de traditionele en moderne conserveringsmethoden blijft Meatco-rundvlees langer vers, waardoor u verzekerd bent van een eersteklas product van boer tot bord. Daarnaast zetten wij ons in om ontbossing te voorkomen, dit weerspiegelt onze toewijding aan zowel het milieu als de kwaliteit van onze producten. Ook willen we verspilling zo veel mogelijk tegengaan. Bij Meatco wordt alles van het rund gebruikt. Het vlees kan ook als grondstof dienen. Ook kan het vlees verwerkt worden voor de productie van gehakt of worsten.

Nu beschikbaar

Met meer dan 25 verschillende snitten om uit te kiezen, biedt Jan Zandbergen een breed scala aan opties voor professionals in de voedingsindustrie. Ook op onze webshop, themeatlovers.nl, zullen we steaks uit Namibië aanbieden aan de consument, waarmee ze de restaurantervaring in huis kunnen halen. Vier samen met Jan Zandbergen de unieke smaak van Namibië. Of u een professionele kok bent of een thuiskok, Meatco rundvlees is het belangrijkste ingrediënt voor onvergetelijke, tongstrelende gerechten!

Meatco is nu beschikbaar voor u via Jan Zandbergen, dé internationale vleesleverancier.

  • Gras- en graangevoerd rundvlees
  • Beschikbaar in 25+ verschillende gekoelde snitten
  • Volle bevroren containers beschikbaar
  • Ook geschikt voor verdere productie van gehakt, burgers en worsten voor de industrie
  • ISO-, HACCP- en Halal gecertificeerd

Geïnteresseerd in het toevoegen van Meatco-producten aan uw assortiment? Neem gerust contact met ons op via sales@janzandbergen.nl Wij helpen u graag verder!