Skip to content

NIEUWS

BEURSAGENDA 

Horecava Amsterdam
Jan Zandbergen Group - Stand 08.402
Gulfood Dubai
PLNT - Stand E3.27
Alimentaria Barcelona
Jan Zandbergen Group - Stand 3C600
IFE London
Jan Zandbergen Group - Stand 1371
FHA Singapore
Jan Zandbergen Group - Stand 7N3-04
PLMA Amsterdam
Jan Zandbergen Group
SIAL Parijs
Jan Zandbergen Group
8 - 11 januari
19 - 23 februari
12 - 15 maart
25 - 27 maart
23 - 26 april
28 - 29 mei
19 - 23 oktober

NIEUWS 

NIEUW! Meatco rundvlees uit Namibië

We zijn verheugd om het uitzonderlijke assortiment van Meatco te introduceren. Proef de smaak van gras en graan gevoerd rund uit Namibië!
LEES MEER

Persbericht: 1788 Beef introduceert nieuwe Wagyu-lijn

1788 Beef kondigt met trots de lancering aan van zijn nieuwe assortiment Australisch graangevoerd Wagyu-rundvlees.
LEES MEER

Nieuw! 1788 Australisch graangevoerde Smash Burgers: de hoogste kwaliteit op je grill

De hoogste kwaliteit Smash Burgers voor uw grill. Deze Smash Burgers van 1788 zijn gemaakt van Australisch graangevoerd rundvlees. Lees meer!
LEES MEER

Dit was Anuga 2023

Dit was Anuga 2023! Een succesvolle beurs waarbij we onze laatste innovaties hebben kunnen laten zien, met o.a. de prijswinnende Crab Cakes!
LEES MEER

De PLNT Crab Cakes uitgeroepen tot “Top Innovation” van de “Anuga taste Innovation Show” 2023!

De nieuwe PLNT Crab Cakes zijn uitgeroepen tot "Top Innovation" van de "Anuga taste Innovation Show" 2023, en daar zijn we trots op!
LEES MEER

Bezoek ons op de Anuga 2023

Ook dit jaar is Jan Zandbergen Group weer aanwezig op de Anuga, 7-11 oktober. Bezoek onze stand en ontdek de "Taste of Innovation"...
LEES MEER

Bezoek ons op de Gastvrij Rotterdam 2023

Wij verwelkomen je graag op de Gastvrij Rotterdam, 18 t/m 20 september, stand 5.314.
LEES MEER

PLNT ontzorgt iedere professionele keuken: vraag een gratis samplepakket aan!

In de maand september en oktober kunnen foodservice professionals bij PLNT terecht voor een gratis samplepakket.
LEES MEER

Matthijs Nieuwkoop & Jos Havekotte voorspellen de toekomst (van vleesalternatieven) – Deel 2

Combineer de twee verhalen en er ontstaat een beeld van waar het volgens de experts in de toekomst naartoe moet met plantaardige eiwitbronnen... - Deel 2
LEES MEER

PLNT introduceert unieke visopvolger voor Food Service

PLNT lanceert hun nieuwste product voor Food Service: 100% plantaardige Crab Cake.
LEES MEER

Matthijs Nieuwkoop & Jos Havekotte voorspellen de toekomst (van vleesalternatieven)

Combineer de twee verhalen en er ontstaat een beeld van waar het volgens de experts in de toekomst naartoe moet met plantaardige eiwitbronnen... - Deel 1
LEES MEER

Persbericht: Jan Zandbergen Group zet de extra stap in de eiwittransitie met nieuw innovatiecentrum 

Tijdens het evenement: ‘The Taste of Innovation’ opende Jan Zandbergen Group feestelijk het nieuwe innovatiecentrum.
LEES MEER