Skip to content

Roosterz&Co Spicy mix nu verkrijgbaar in retailschap

Jan Zandbergen Group - Roosterz&Co Spicy Mix

Het retail aanbod van Roosterz&Co chicken bites kent een uitbreiding. Vanaf week 10 is er, naast de bestaande smaken, een zak beschikbaar met een mix van 3 verschillende bites. Deze ‘Spicy mix’ bestaat uit de smaken ‘Sweet Chili’, ‘Southern Fried’ en ‘Buffalo’. Albert Heijn en PLUS supermarkten nemen deze mix op in hun assortiment.

ROOSTERZ&CO

Roosterz&Co chicken bites zijn robuuste, met de hand gesneden stukjes kipfilet (ca. 25 gram) van hoge kwaliteit. 100% kipfilet uit één stuk, in een smaakvol en krokant jasje. De diepgevroren bites zijn zo ontwikkeld dat ze, geheel volgens de gezondheidstrend, eenvoudig in de oven of airfryer te bereiden zijn met behoud van crunch. De chicken bites zijn verkrijgbaar in 9 verschillende smaken waaronder Southern Fried, BBQ-Honey, Rosemary&Garlic en Tomato Basil. In een stoere verpakking van ca. 300 gram zitten circa 12 stuks. De producten zijn halal en zijn geschikt voor tijdens de borrel maar ook heerlijk als hapje vooraf of in bijvoorbeeld een salade.

Jan Zandbergen Group - Roosterz&Co kip bites zak

Roosterz&Co is sinds mei 2017 op de markt. Enkele smaken van de chicken bites zijn verkrijgbaar bij filialen van Albert Heijn en sinds kort ook bij PLUS. Deze retailers hebben ook de ‘Spicy mix’ in hun assortiment.

Als het op kip aankomt, weten we alles. Kip is ons vak. Onze passie. 100% kwalitatief kippenvlees is onze standaard. Wij geven onze passie graag door, zowel aan chef-koks als aan consumenten. Voor vrijwel iedere doelgroep en gebruiksmoment hebben wij een geschikt kipproduct. Roosterz&Co producten zijn halal en eenvoudig te bereiden. Met Roosterz&Co geniet je altijd van kip op z’n lekkerst.
Roosterz&Co is een concept van Jan Zandbergen “World-Wide Quality in Meat”.