Skip to content

Uitbreiding assortiment grain fed rundvlees met Evita’s Choice

Jan Zandbergen Group - Argentinië runderen

Jan Zandbergen breidt haar al ruime assortiment graangevoerd rundvlees uit met een extra origine; hoogwaardig grain fed rund uit Argentinië. Hiervoor heeft de vleesimporteur het merk Evita’s Choice opgezet.

ARGENTINIË

Argentinië behoort tot de top 3 van rundvlees exporteurs. Goed, smaakvol rundvlees zit verbonden aan de identiteit van Argentinië. Niet voor niets vindt men overal ter wereld Argentijnse steakhouses. Onder de naam Evita’s Choice biedt Jan Zandbergen B.V. hoge kwaliteit graangevoerd Argentijns rund aan. Met deze verwijzing naar de charismatische Eva Perón combineert Jan Zandbergen met het merk Evita’s Choice twee Argentijnse symbolen.

Jan Zandbergen Group - verpakking Evita's Choice rundvlees

Evita’s Choice levert vlees van de rassen Hereford en Angus en hun kruislingen met het Brahman ras. In deze Braford en Brangus runderen zijn de succesvolle eigenschappen van de ouderrassen verenigt, resulterend in een rund dat in veel klimaten goed kan gedijen, een goede weerstand heeft en een uitstekende kwaliteit rundvlees produceert.

De runderen leven op de uitgestrekte pampa’s. In het eindstadium gaan de runderen naar speciale weids opgezette feedlots. Voor een periode van minimaal 100 dagen krijgen ze hier een speciaal voedingspatroon met graan als hoofdbestanddeel, wat leidt tot extra smaak.

Evita’s Choice vormt een aanvulling op het hoogwaardige rundvlees assortiment van Jan Zandbergen B.V. Het bedrijf heeft eerder al succesvolle concepten met betrekking tot graangevoerd rundvlees uit Australië (1788), Uruguay (Charrua) en USA (Family’s Beef) op de Europese markt gebracht. Met de uitbreiding versterkt Jan Zandbergen B.V. haar positie als hét loket waar de foodservice en retail terecht kan voor een volledig assortiment van het steeds populairder wordende graangevoerd rundvlees.

Wilt u meer informatie over het graangevoerd rundvlees en de snitten die Jan Zandbergen B.V. aanbiedt, neem dan contact op met de sales-afdeling. Telefoon 0318-563 563 of e-mail sales@janzandbergen.nl.