Skip to content

Voldaan gevoel na beurs Internorga, Hamburg

Jan Zandbergen Group - beursstand Internorga Hamburg

Het team van Jan Zandbergen kijkt tevreden terug op Internorga 2019. Voor het eerst stonden we op deze welbekende beurs in Hamburg, waar we met trots de concepten Moving Mountains en Roosterz&Co hebben geïntroduceerd.

De Moving Mountains® Burger is een volledig plantaardige burger die oogt, sist, ruikt, bloedt en smaakt als echt vlees. Het is geschikt voor vleesliefhebbers, flexitariërs, vegetariërs én veganisten. Bezoekers van de Internorga kregen de kans dit product te proeven. De reacties waren zeer enthousiast. Men was oprecht verrast hoe goed het uiterlijk, de textuur en smaak van de Moving Mountains burger een rundvleesburger benadert.

Ook de kipproducten van Roosterz&Co werden in de stand klaargemaakt voor bezoekers om te proberen. De kwaliteit en smaak werden positief benoemd. Ook het gemaksaspect van deze producten scoorde goed.

Laurens Zandbergen: “Normaal spreken wij vooral de foodservice partijen. De Internorga was voor ons niet alleen mooi podium om onze concepten te tonen, maar stelde ons ook in de gelegenheid met de horeca-ondernemers zelf in contact te komen. Dit leverde interessante gesprekken op en als je dan ook nog eens vele positieve geluiden hoort over de producten, geeft dat een extra boost om onze producten nog beter beschikbaar te krijgen voor de Duitse horeca”.

Ons gemist? Bekijk het filmpje hieronder voor een impressie van onze aanwezigheid op Internorga 2019.