Skip to content

Vernieuwd assortiment bij The Meatlovers

Jan Zandbergen Group - The Meatlovers - Jonathan Zandbergen - Verpakkingen

Begin 2016 zette Jan Zandbergen BV het vleesconcept The Meatlovers in de retailmarkt; een breed assortiment bevroren vlees waarmee de consument de restaurantbeleving in huis kan halen. Vanaf week 12 kent het assortiment wederom enkele nieuwe producten, die speciaal gericht zijn op de seizoenen, waarvan een aantal bij uitstek geschikt voor op de BBQ. Hiermee komt het assortiment van The Meatlovers op ca. 60 artikelen.

UNIEK ASSORTIMENT

Het assortiment van The Meatlovers bestaat uit unieke items. Door land van herkomst, type voedering of ras zijn de producten onderscheidend van de standaard. Ook gaat The Meatlovers als een van de eerste mee in minder bekende, maar heerlijke vleesproducten. Zo bevat de huidige uitbreiding bijvoorbeeld een Flat Iron Steak en Short Rib Steaks. De Flat Iron Steak ontstaat door een sucade te splitsen en het zeen weg te halen. Een verrassend mals stuk vlees is dan het resultaat. Ook minder bekend maar langzaam in opmars komend zijn de Short Ribs. Smaakvol rundvlees dat niet meer mag ontbreken bij een goed barbecuemoment.

Jan Zandbergen Group - The Meatlovers Golden Iberico spareribs

Het exclusieve Wagyu rund wordt tegenwoordig voor een breder publiek beschikbaar. De uitbreiding van The Meatlovers kent dan ook een Wagyu steak. Andere nieuwe items zijn een Rib Eye steak, Iberico Spareribs, Kalfs T-bone, Kalfs Ossobuco, Vitello Tonnato en als groter deel, een unieke stoere Tomahawk.

Extra is ook dat twee items voorzien zijn van een saus danwel rub. De Vitello Tonnato bevat naast een kalfscarpaccio een zakje tonijn-mayonaise en bij de Iberico Spareribs is een sachet met ‘Goldrush’ rub toegevoegd voor extra smaak en beleving.

Uiteraard zitten de vacuüm verpakte ‘steak’ producten weer in zeer aansprekende doosjes met informatie over de herkomst van het vlees en smaaksuggesties. Op de website www.themeatlovers.nl is voor ieder product een recept te vinden. Binnenkort komen er ook weer nieuwe receptenfilmpjes met Michelin chefkok Jonathan Zandbergen online. Voor eerdere opnamen zie het youtube kanaal van The Meatlovers.

Consumenten kunnen The Meatlovers inmiddels verkrijgen bij ruim 200 Jumbo Supermarkten. Natuurlijk is het ook bij Jumbo Online te bestellen en daarmee bij vrijwel alle lokale Jumbo filialen beschikbaar.