Skip to content

Diviande ontwikkelt steaks die bevroren in de oven kunnen

Jan Zandbergen Group - Easy Cooking - convenience meat

Diviande heeft haar ‘Easy Cooking’ lijn verder ontwikkeld. Het is nu mogelijk om steaks direct uit de vriezer in de oven of airfryer te bereiden. Ontdooien is niet nodig en met de aangegeven temperatuur en bereidingstijden komt iedere steak precies naar wens, medium-rare, medium of well done uit de oven. Het concept is beschikbaar voor zowel de professionele keukens (foodservice) als voor de thuiskok (retail).

INNOVATIE

Diviande heeft innovatie hoog in het vaandel en speelt in op trends. Het is voor restaurants steeds moeilijker om goede koks te vinden en om voldoende marge te draaien. De druk in de keuken is hoog. Diviande speelt hier op in door kwaliteit met gemak te combineren. Doordat de steaks niet eerst ontdooid hoeven worden, wordt veel tijdswinst behaald. Ook is het risico op voedselverspilling lager en is het kostenefficiënt.

Jan Zandbergen Group - logo Easy Cooking

Een afvaardiging van de bekende merken professionele ovens heeft in Diviande’s Experience Centre kennis gemaakt met de producten van Easy Cooking. Zij zijn erg enthousiast dat bevroren steaks direct in de oven kunnen, met binnen enkele minuten een consistente garing en smaakvol resultaat. Voor de meest gebruikte merken (zoals Alto-Shaam, Turbochef en Rational) zijn voorgeprogrammeerde instellingen beschikbaar voor de perfecte bereiding van de diverse producten uit het assortiment.

Momenteel bestaat het assortiment van de vernieuwde Easy Cooking lijn uit 10 foodservice producten. Het is ook mogelijk om tailor made producten te creëren voor deze kooktechniek.

Voor de consumenten thuis zijn de Easy Cooking steaks zodanig ontwikkeld dat ze niet alleen in de oven, maar ook in de airfryer bereid kunnen worden. Een malse, sappige, goed bereide steak is zo voor iedereen mogelijk. Easy Cooking is niet alleen makkelijk en snel, maar draagt ook bij aan een gezondere levensstijl doordat er geen boter of olie nodig is. De winkelprijs voor deze makkelijke kwaliteitsteak is voor de consument zeer aantrekkelijk. Momenteel telt het retail assortiment 12 producten.

Interesse in het vernieuwde Easy Cooking concept en/of wilt u het zelf ervaren? Neem contact op met Diviande.

Jan Zandbergen Group - Easy Cooking horeca doos
Jan Zandbergen Group - Easy Cooking retail doosjes

OVER DIVIANDE

Diviande is een internationale en vooruitstrevende producent van hoogwaardig vlees. Het verzorgt het portioneren en vacuüm verpakken van kwaliteitsvlees voor de Retail, Horeca, Cash en Carry en Leisure markt. Van huis uit ligt haar specialisatie bij het leveren van diepgevroren producten, maar ook vers voorverpakt vlees behoort tot de mogelijkheden.

Naast private label gemaksconcepten voor professionals en consumenten, voert Diviande ook haar eigen merken zoals Portionfrost® en Passion for Meat (inclusief een ‘easy cooking’ lijn). Ambacht en innovatie gaan bij Diviande hand in hand. Al haar medewerkers zijn professionals, met hart voor het slagersvak, en zij werken met zorg aan de wensen van de klant. Diviande is BRC en IFS gecertificeerd.

Met meer dan 25 jaar ervaring in vleesproducten mag u vertrouwen bij Diviande aan het juiste adres te zijn voor kwaliteitsvlees en gemaksconcepten.