Skip to content

Moving Mountains lanceert werelds eerste ‘footlong’ hot dog

Jan Zandbergen Group - Moving Mountains® hotdog

Moving Mountains® heeft haar plant-based producten pakket uitgebreid met een hot dog die niet alleen lijkt op echt vlees, maar er ook naar smaakt. Deze nieuwe hot dogs zijn via Jan Zandbergen BV beschikbaar voor foodservice en retail partijen in Europa.

In tegenstelling tot andere plantaardige hot dogs die op de markt zijn, heeft Moving Mountains een hot dog weten te ontwikkelen die in smaak, geur en textuur identiek is aan zijn vlees tegenhanger. Om tot dit revolutionaire product te komen heeft Moving Mountains de afgelopen jaren voedseltechnologie, wetenschappelijke processen en gespecialiseerde machines gebruikt. Ook zijn talloze recepten met lokale, natuurlijke ingrediënten uitgeprobeerd.

De vleesloze, glutenvrije Moving Mountains Hot Dog is voornamelijk gemaakt van zonnebloempitten, wortels, ui, paprika en kokosolie. Met een heerlijke, natuurlijk gerookte smaak en een stevige maar veerkrachtige textuur, lijkt het echt op een hot dog of Frankfurter worst gemaakt van vlees.

De Moving Mountains Hot Dog voor de foodservice is ‘footlong’, weegt 155 gram en zitten per 6 vacuüm verpakt. Voor de retail zijn kleinere hot dogs per twee verpakt beschikbaar. De hot dogs kunnen zowel vers als bevroren geleverd worden.

Voor meer informatie en monsters kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jan Zandbergen BV via, sales@janzandbergen.nl of telefoon 0318 563 563.