Skip to content

Zeg hallo tegen de gloednieuwe look van Moving Mountains

Er is een nieuw tijdperk aangebroken voor Moving Mountains®: ze hebben een nieuwe look! En gezien wij, Jan Zandbergen, de exclusieve EU-distributeur van Moving Mountains® zijn, is deze nieuwe look nu ook beschikbaar voor u!

Het nieuwe merkontwerp heeft een uitgesproken merkkleur en benadrukt de missiegedreven basis. Moving Mountains® is op een missie om drie ‘bergen’ te verplaatsen rond smaak, het milieu en onze gezondheid. Ten eerste leidt het een plantaardige revolutie door geweldige smaakinnovatie om ervoor te zorgen dat de markt echt heerlijke plantaardige vleesalternatieven biedt. Ten tweede wil Moving Mountains® met deze producten en de manier waarop deze worden gemaakt de duurzaamheid van voedsel verbeteren en voedselverspilling tegengaan. En ten derde heeft het merk de passie om de menselijke gezondheid te verbeteren en het dierenwelzijn te vergroten door middel van zijn assortiment plantaardige producten die beter zijn voor iedereen.

Zeg hallo tegen de gloednieuwe look van Moving Mountains. Het is dezelfde geweldige smaak, maar met een kleine make-over.

Moving Mountains wil mensen meenemen op avontuur in smaak en de kracht van elke hap gebruiken om een verschil te maken. De producten van Moving Mountains zijn heerlijk, ‘vlezig’ en beter voor mens en milieu. Het assortiment is een perfecte stap voor flexitariërs die iets nieuws willen proberen, toegewijde carnivoren die niet geloven dat de producten plantaardig zijn, en voor veganisten die van dezelfde maaltijden willen genieten als vleesetende vrienden en familie.

Bekijk ons uitgebreide assortiment, beschikbaar voor Retail, Cash&Carry en Foodservice.