Voorraad

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat houdt de verwerking, opslag en distributie van haar producten zoveel mogelijk in eigen beheer. Door continu de vinger aan de pols te houden, voldoet het hele proces altijd aan de strengste eisen. Maar het heeft nog een ander groot voordeel; het biedt ons de gelegenheid om snel in te springen op uw vraag.
Zo heeft Jan Zandbergen op één locatie de beschikking over een totale opslagcapaciteit voor zo’n 20.000 ton  bevroren en vers vlees. Hiermee behoren we tot de grotere voorraadhouders van vlees in Europa. We hebben vrijwel elk product op voorraad. De temperatuur in onze koel- en vrieshuizen wordt door een geavanceerd computersysteem continu in de gaten gehouden.

Distributie: vandaag besteld, morgen in huis

Onze nieuwste (2015) en tevens grootste vriescellen bevatten een automatisch kranensysteem. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van de organisatie om een groot deel van de bestellingen binnen 24 uur door heel West Europa af te leveren.

Wij bezitten een eigen wagenpark dat bestaat uit de modernste vrachtwagens die aan alle criteria voldoen. Uiteraard betreft het geconditioneerde wagens en wordt de temperatuur van de producten voortdurend gecontroleerd. Ook stellen we hoge eisen aan onze chauffeurs.

Een ijzersterk punt van Jan Zandbergen is de snelheid en efficiëntie in de distributie: vandaag besteld, morgen in huis (binnen West Europa). Betrouwbare levertijden zijn een must.

Douanetechnische zaken

Een juiste afhandeling van douanetechnische zaken is onontbeerlijk voor een organisatie die vlees en gevogelte van overzee laat komen. Daarom hebben we voor de import/export en customs services een team specialisten en opgeleide declaranten in huis. Zodoende kunnen we zelf een deel van de inklaringen verzorgen. De medewerkers onderhouden tevens de contacten met de douane. Daarnaast beschikken zij over goede kennis van licenties en licentiebeheer.

AEO

Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat is AEO gecertificeerd. Met deze certificering bewijs je dat bepaalde processen in de organisatie goed geregeld zijn. Zo moet een AEO bijvoorbeeld financieel gezond zijn en de goederenadministratie moet transparant zijn. Al deze zaken geven aan dat een AEO gecertificeerd bedrijf een betrouwbare partner is.