Hoe het begon

Jan Zandbergen begint in 1955 zijn eerste slagerij in Leiden. Als jonge ondernemer koopt hij op de markt vee in en slacht dat zelf voor zijn slagerij.

Ondernemer in hart en nieren

De zaken gaan goed en Jan Zandbergen breidt zijn ondernemerschap uit tot 18 vestigingen. Ook begint hij een handelsbedrijf om zo effici├źnter te kunnen inkopen voor zijn eigen slagerijen en voor derden. Het groeit uit tot zijn core business. Kort daarna wordt een productieafdeling opgestart: een uitsnijderij van varkensvlees.

Midden in het land

In oktober 1992 verhuist Jan Zandbergen naar Veenendaal. Voor de organisatie, die eigen distributie hoog in het vaandel heeft staan, is de centrale ligging van groot belang: midden in het land, midden in Food Valley, midden in de wereld! Bovendien biedt de nieuwe locatie voldoende ruimte voor groei, zowel voor productie, opslag als kantoorruimte.

Groot geworden door klein te blijven

Vandaag de dag is Jan Zandbergen World-Wide Quality in Meat een internationale speler in de markt voor vlees en vleesproducten. Ons team vormt een heus kenniscentrum waarin elke medewerker zijn of haar eigen vakgebied en kennisexpertise heeft. Onze organisatie is groot geworden door flexibiliteit, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen voor alles wat je doet en belooft. Kernwaarden die geheel in het teken staan van de handelsgeest waar Jan Zandbergen ooit mee begon.